2777
2789

به جاش نه

در کنارش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

علوم وریاضیم واجبه 

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جاش نه در کنارش

آفرین 

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

همه چی به اندازه‌اش خوبه.

بدون علوم پایه و اساسی هم که نمیشه. اون وقت نیروی متخصص انسانی نمیشه تربیت کرد.

اشکال نظام آموزشی ما اینه که یه چیزی رو شفا چسبیده یه چیزی رو کلا ول کرده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دخترم کلاس سوم دبستانه امروز بهشون گفته بودن با لباس آزاد بیان ولی مطابق شئونات مدرسه . من به دخترم یه کتجین با شلوارش پوشوندم و زیرش هم یه تیشرت آستین کوتاه پوشید و روسری هم گفتم سر کنه که به مدرسه رفتن بخوره وقراربود ناهارشونو تو مدرسه بخورن و تا چهار باهم باشن و بعد برگردن بعد که رعتم دنبالش میگه مامان من خیلی تیپم دهاتیه؟ گفتم خودت چطور فکر میکنی ؟گفت نه خودم که لباسامو دوست داشتم ولی دوستام نیم تنه پوشیده بودن بهم گفتن چقدر تیپت دهاتیه

کاش میشد معلم ها در کنار ریاضی و علوم اخلاقیات هم یاد میدادن به دانش آموز، در واقع این جمله درسته.

حق با شماست من معلمم تمام تلاشم اینه آخر سال که میشه والدین و دانش آموز بهم بگن ما از شما خیلی چیز ها یاد گرفتیم ،

و همین نتیجه برای تمام عمرم کافی هست ❤️

دخترم کلاس سوم دبستانه امروز بهشون گفته بودن با لباس آزاد بیان ولی مطابق شئونات مدرسه . من به دخترم ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بچه ها دریده شدن 

ولی درباره ی سوالت معلمااا بیشتر نیاز دارن