2777
2789

از قشنگ ترین دختری که دیدید عکس بدید یا بگید قیافش چجوری بوده 

خودم قیافه ی انا د ارماس و سیمین حیدری رو خیلی دوس دارم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانمای خشکل شیرازی♥️ بدویین بیایین ب مناسبت روز دختر ب تعداد محدودی مدل برا بافت مو ب سلیقه خودتون نیاز دارم و کلی تخفیف ویژه گذاشتم😍 ۵۰٪تخفیف برای آموزش بافتمو ک بدون سرمایه وارد بازار کار میشین با کلی درامد عالی آیت شمارمه تا اتمام تخفیفات بهم پیم بدین۰۹۹۲۸۶۹۱۶۴۱

دختره لر بود با لباس محلی تو یه عروسی دیدمش!  پر پشت ترین مویی داشت که تو عمرم دیده بودم، نشسته بود و موهاش شونه می کرد و همه زن های تو اتاق محو زیبایی اش بودن!  اسمش مِیرف بود، هنوز معنی اسمش نمی دونم ولی اون زمان فکر کردم چقدر هم اسمش به خودش میاد و چه اسمش زیباست!  

یا ارحم الراحمین

داخل خوابگاه 

ی دختری بود چهره خیلی زیبایی داشت 

اما اندامش خوب نبود 

فعلا زیبا تر از اون دختر ندیدم 

پوست صاف و یک دست و سفید 

موهای مشکی یا خرمایی تیره 

چشم های عسلی رو به تیره 

مژه و ابرو های پر و مشکی انگار مژه مصنوعی داشت در این حد 

چشمای خیلی درست و خوش حالت 

بینی ش هم انگاری عمل بود 

لب های پر و خوش حالت 

همه چیز متناسب و زیبا بود 

۱۹ سالش بود 

عکس پدر مادرش رو دیدم متعجب شدم اصلا زیبا نبودن برام عجیب بود 

.

خوشگلترین دختر  خواهر شوهرمه زیباییش خیره کننده اس

چه شکلیه؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

من یبارم بازار بودم یهو یه دختر نوجون دیدم با چشای درشت ابی اقیانوسی با مژه های بلننند اونقدر جذاب بود که چند ثانیه بهش خیره شدم حس میکردم فرشته دیدم وقتی رفت همینطور از پشت بهش خیزه بودم این همه زیبایی برام عجیب بود پوست صاااف گونه های برجسته لب قلوه ایی سرررخ.

همه چش رنگیا خوشگل نیستن اما این موجود عجیب خاص بود

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم
خواهرم  از نظر زیبایی خیلی خاصه اصلا انگار مال زمین نیست  تو خیابون همه محوش میشن  ...

خب چه شکلیه 

بگید ویژگی هاشو