2777
2789
عنوان

خوشگلترین دختری که تاحالا دیدید چه شکلی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 30 پست
خواهرم  از نظر زیبایی خیلی خاصه اصلا انگار مال زمین نیست  تو خیابون همه محوش میشن  ...

عکسش و بفرست.اینجوری تعریف کردی کنجکاو شدیم

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هانده ارچلو خیلی دوس دارم

بنظر من بیشتر جذابه تا خوشگل 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

دختره لر بود با لباس محلی تو یه عروسی دیدمش!  پر پشت ترین مویی داشت که تو عمرم دیده بودم، نشسته ...

قیافش چه شکلی بود و چه ویژگیی داشت

دخترای لر خکشگلن کلا 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

داخل خوابگاه  ی دختری بود چهره خیلی زیبایی داشت  اما اندامش خوب نبود  فعلا زیبا تر ...

دلم خواست ببینمش😂🥴

خب چه شکلیه  بگید ویژگی هاشو

چشمای عسلی درشت و کشیده 

مژه های خرمایی بلند 

دماغ کوچیک و سربالای خوش فرم 

لبای غنچه 

رنگ پوستشم گندمی 

موهای خرمایی بلند و صاف 

بدون هیچ عمل جراحی 

البته اینجوری ک میگم شاید بنظرتون عادی باشه ولی ببینیش دوس داری ب اجزای صورتش دست بزنی ببینی این انسانه یا عروسک 

دلم خواست ببینمش😂🥴

منم دوست دارم بینمش دوباره 

ضمن این ک بچه طلاق بود 

خیلی شرایط خونه شون خوب نبود 

یه دوست پسر زشت هم داشت ک من کلا زندگی این دختر برام علامت سوال بود بخدا 

امیدوارم هر جا ک هست عاقبت ب خیر بشه 

.

من یبارم بازار بودم یهو یه دختر نوجون دیدم با چشای درشت ابی اقیانوسی با مژه های بلننند اونقدر جذاب ب ...

شاید لنز بوده چشاش:)😂ماشالله بهش

منم دوست دارم بینمش دوباره  ضمن این ک بچه طلاق بود  خیلی شرایط خونه شون خوب نبود  ...

خیلی چااق بود ؟یا تناسب اندام نداشت

شاید لنز بوده چشاش:)😂ماشالله بهش

نه فرق لنز و میفهمم،

این دختره حدودا ۱۱ الی ۱۲اینا بوده نه ارایش داشته و نه لنز فقط حس میکنم یکم ریمل کشیده بوده،

دخترای چش خوشگل که لنز بوده زیاد دیدم

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم