2777
2789
منم مثل شمام چون بچه دار نمیشیم میگه توافقی جدا بشیم اما این بهانه ست حس میکنم پای کس دیگه درمیونه ...

اهان فکر کردم خودت دوس داری جدا بشی. 

والله منم همین فکرو میکنم انتقال دومم که گرفت و سقط شد همسرم بوسم میکردو میگفت ۱۰ ۱۲ بارم شده انجام میدیم تا بگیره نمیدونم حالا چی شد که میگه نه فایده نداره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اهان فکر کردم خودت دوس داری جدا بشی.  والله منم همین فکرو میکنم انتقال دومم که گرفت و سقط شد ه ...

نه بابا من عاشق شم

واقعا دوستش دارم

بخاطر پشت پا زدم به خانواده م

با همه چیزش ساختم

روزی که باهاش ازدواج کردم هیچی نداشت اما الان تو اوج

سختیاش برای من بود حالا باید تو رفاه و خوشیاش باشم اما باید دو دستی تقدیمش کنم به یکنفر دیگه

خدا لعنتش کنه هرکی هست

زندگیم جهنمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من عاشق شم واقعا دوستش دارم بخاطر پشت پا زدم به خانواده م با همه چیزش ساختم روزی که باها ...

دقیقا اینگار منی 

ما هم به عشق ازدواج کردیم و من توی روی خانوادم واسه خاطرش ایستادم هیچز نداشت هر چی الان داره با من به دست آورد با سختی حالا هم میگه برو پی زندگیت 😭

تازه میگه یه میلیارد بهت میدم برو 

دقیقا اینگار منی  ما هم به عشق ازدواج کردیم و من توی روی خانوادم واسه خاطرش ایستادم هیچز نداشت ...

همسر منم میگه خونه و ماشین بنامت میزنم فقط برو

اما نمیگه آخه من کیو دارم که برم

خانواده م که ترکم کردن دیگه جز خودش کسیو ندارم که برم

همسر منم میگه خونه و ماشین بنامت میزنم فقط برو اما نمیگه آخه من کیو دارم که برم خانواده م که ترکم ...

باز خوبه میگه خونه ماشین بهت میده مال من که کلا میگه یه میلیارد من نه برای پول کلا حلالش نمیکنم چون من بعد ۱۲ سال زندگی برم کجا منم دقیقا خانوادم همینطورن واقعا چیکار کنم دارم دق میکنم به خدا ۸ ماهه زندگی نمیکنم مرده متحرکم😭😭😭😭

باز خوبه میگه خونه ماشین بهت میده مال من که کلا میگه یه میلیارد من نه برای پول کلا حلالش نمیکنم چون ...

بمیرم برای دلت خواهرم

منم ٣ ماهه هر روز دعوا داریم

چرا مردا اینجورین

همش به خودم میگم به چه قیمتی حاضر شد منی که جوونیم و بهترین روزای زندگیم پاش ریختم

منی که تو نداریش و سختیاش کنارش بودم با یکی که تازه اومده عوض کنه

خدایا دنیا چقدر کوچیکه الان به حرف بابام رسیدم ولی دیگه چه فایده پیش اونام جا ندارم

بمیرم برای دلت خواهرم منم ٣ ماهه هر روز دعوا داریم چرا مردا اینجورین همش به خودم میگم به چه قیمتی ...

خدا نکنه 😭😭😭😭

عزیزم دردمون دقیقا یکیه خدایا چرا. 

منم الان به حرف پدرم رسیدم 

به خدا ظلم بزرگی در حق من و تو داره میشه اینا هم این دنیا هم اون دنیا باید جواب پس بدن 

ببخشید میپرسن مگه پدرتون چی میگفت؟ پدرها انگار خوب پیش بینی میکنن. 

من کلا خانوادم راضی نبودن میگفتن ما به غریبه دختر نمیدیم. 

کلا پدرم موافق این ازدواج نبود چون هم فهمیده بود دوست هستیم هم اینکه کار و اینا اون زمان نداشت پدرم میگفت دختر به راه دور نمیدم خیلی چیزا عزیزم