2777
2789
عنوان

میشه بیاید بهم دلداری بدین

158 بازدید | 21 پست

من با یه آقا پسری پنج ماه آشنا بودیم

خیلی وقتا باهام بد رفتاری کرد اما چون عاشقش بودم چشام کور بود و بخشیدم

اونم هوامو داشت بیشتر وقتا 

منم خیلی هواشو داشتم و هرکاری از دستم برمیومد براش انجام میدادم ،یعنی خیلی وقتا که هیشکی کمکش نکرد خودم کمکش کردم

خوهشا اونایی که تجربه دارن بهم بگن من چجوری با این شرایط کنار بیام

با اشک دارم می‌نویسم

میدونم. که نمیتونم فراموش کنم هرچی هم بگذره 

به امید خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده عزیزم کات کردین یا هنوز دوستین؟

کات کردیم امروز سر هیچی 

😭

اگه بدونی بخاطر من چکارها که انجام داد نمیتونم باور کنم به همین راحتی منو گذاشت کنار

به امید خدا

چون بي تجربه اي داري اينو ميگي . اتفاقا خوب هم ميتوني فراموش كني . ولي اگر از راه و روش درستي استفاده كني . 2 ماهه كاملا فراموش ميشه . ولي اگر راهشو بلد نباشه تا 14 - 15 سال ديگه هم نميتوني فراموشش كني . 

چون بي تجربه اي داري اينو ميگي . اتفاقا خوب هم ميتوني فراموش كني . ولي اگر از راه و روش درستي استفاد ...

بخدا نمیشه 

اولین پسری بود که باهاش بودم همش حرفاش تو ذهنمه 

عکساش برام شده عذاب 

به امید خدا
چند سالته عزیز دلم

عزیزم می‌دونی یه بار یه پسری اومد منو تهدید کرد که آبرومو می‌بره 

رفت پسره رو پیدا کرد دوتا خوابوند گوشش که غلت کرده منو تهدید کرده

به امید خدا
بخدا نمیشه  اولین پسری بود که باهاش بودم همش حرفاش تو ذهنمه  عکساش برام شده عذاب

ميدونستم الآن اينو ميگي . آيا تو براي فراموش كردنش واقعا همت كردي ؟ واقعا جدي بودي ؟ نه . چرا اينو ميگم ؟ چون داري ميگي عكسشو ميبينم . تو نبايد ديگه عكسشو ببيني . اگر خواستي يه راهكار بهت ياد ميدم 2 ماهه كاملا فراموشش ميكني . 

عزیزم سنی نداری فدات شم ۱۷ سالته فقط 

تا ۲۰ سالگی فقط کلی رابطه ها و دوستی های جدید بهت پیشنهاد میشه 

تو اولین آدمی روی زمین نیستی که کات کرده ....

آخری اش هم نخواهی بود...

گریه هاتو که کردی ۲ ۳ روز دیگه تمامش کن این حال بد رو...

اگه ۱۷ سالته پس یعنی هنوز دیپلم نگرفتی 

مشغول درس شو تا فراموش ش کنی