2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 86 پست
فقط امیر🥲

جدی؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم فرهاد 

"فر "  یا  "فره "(شکوه و عظمت )+آد (پسوند مالکیت) : به معنی باشکوه ، دارای فر و عنایت ایزدی 

و در ادبیات هم که خودتون میدونید ، نام یک عاشق هنرمند و نجیب که عشقش مثال زدنیه 🥰

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

امیرعلی ریحانه  اسم پسر که به اینا بخوره بگید 🤌🏻🌱

رایان

امیرکیان

رئوف 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
پسرم فرهاد  "فر "  یا  "فره "(شکوه و عظمت )+آد (پسوند مالکیت) : به معنی باشکوه ، دار ...

عه پسر منم اسمش فرهادِ

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کیمیا کیابد البته من فقط اولی رو دارم😉

انشالله خدا دومی رو هم بده

دخترم فاطمه زهرا( هدیه ی حضرت فاطمه و اینکه نظر کرده حضرت فاطمست ) 

پسرمم مهدی یار ( اقا امام رضا نصیبم کرد ) 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
واقعا ؟ چه جالب . نامدار باشه ان شاالله . 

ممنون،همچنین گل پسرتون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔