2821
2789

ی ماه خوندم روزی سه ساعت از رتبه ۷۰ هزار ب ۳۰ هزار رسیدم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پراکنده خوندم حدودا ۱۰ ماه 

رتبه ۵۳۰۰ 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
چطوری خوندی؟ من میخونم پیشرفت نمیکنم،چند ساله دلیلش چیه آخه؟

من اصن نخونرم خوب دلم میخاد این ۵۰ روزو خوب بخونم ۱۵ هزار منطقه بیارم

تو چن میشع رتبت و چی میخای؟

منطقه؟

سه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
چطوری خوندی؟ من میخونم پیشرفت نمیکنم،چند ساله دلیلش چیه آخه؟

روش مطالعه نادرست 

تست زدن زیاد اما مرور کم 

نزدن تست تسلط 

نداشتن جمع بندی 

استمرار نداشتن 

ب نظت ۵۰ روزو خوب بخونم ۱۵ هزار منطقه میارم؟

نمیدونم عزیزم

واقعا؟ پایت چطور بود واقعا چجوری با روزی سه ساعت تو یک ماه ۳۰ هزار شدی؟ ۳چ هزار منطقه؟

اره پایم تو زیت خوب بود زیست و ی روز درمیون از ۷ ماه قبلش میخوندم چون کلاسم میرفتم ریاضی ک کلا صفر بود زمینم خوب بودم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

استارتر عزیزم من تاپیک های شما رو اکثرا میبینم به این دلیل که گاهی روزانه موضوعات کنکوری سایت رو نگاه میکنم 

بخدا اگه تا الان شروع کرده بودین میتونستین بهتر از این رتبه رو بدست بیارید

الانم جسارت نمیکنم ولی لطفا یه برنامه ریزی داشته باشید و بهش پایبند باشید تا نتیجه دلخواهتون رو بدست بیارید

وقتتون رو برای زدن اینجور تاپیک ها هدر ندید

چون‌ ممکنه یه عده امیدوار و یه عده ناامید تون کنن

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیزم❤️

منطقه ۱ ام

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792