2777
2789
خب من همسرم این چیزایی ک گفتی رو برام داره فکر نکنم اگر تا این سنم مجردم میبودم همچین طرز فکری د ...

اینکه تهمت میزنین و  از واژه "حتما" استفاده می‌کنید و با لحن بد پیام میدین خیلی قشنگ نیس 

عذرمیخوام دیگه بهتره پاسخ پیامتونو ندم 

امیدوارم که همیشه کنار هم شاد باشین 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من دیگه اینو پاک بودن نمیبینم دیدگاهم تغییر کرده شما چون اون موقع ازدواج کردی دیدگاه این بوده ال ...

ایشون معلومه سن و تجربش کمه عزیزم بیخیال نمیخواد باهاش بحث کنی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
از دکتر بپرس من زیاد اطلاع ندارم ولی خودت ک زدی اونو ولش کن بزار هرچی شد شدش بی وجدان

عزیزم من از شما چندسال کوچیکتر

ولی یه نصیحت به عنوان خواهر کوچکتر

تو زندگی کسیو منع نکن و‌ نمک رو زخم‌کسی نباش که بدجور سرت میاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ایشون معلومه سن و تجربش کمه عزیزم بیخیال نمیخواد باهاش بحث کنی

۲۸سال و مادرم

.....

حرفی هم ندارم

با افکار ازادتون خوش باشین...واقعا این جامعه چی میخواد بشه....وقتی این قدر راحت کنار میاین خب پسرا هم هرکاری دلشون میخواد میکنن

عزیزم من از شما چندسال کوچیکتر ولی یه نصیحت به عنوان خواهر کوچکتر تو زندگی کسیو منع نکن و‌ نمک رو ...

اولا ک من نمیدونستم این خانم همسرش بهش خیانت شده 

دوما اگر میدونستم اصلا وارد تاپیکش نمیشدم ک ناراحت نشه از حرفام چون من افکارم اینه نمیتونم برخلافش فکر کنم

سوما وقتی دخترای سرزمینم انقد بیخیالن و راحت میگذرن نمونش میشه اینجور مسائل

چهارما همسر این خانم ب تنهایی خیانت کردن؟خیر چون پای یک زن بی وجدان وسط بوده اگر ادما انقد راحت خودشونو نفروشن بهم خیانت نکنن الان این زن مظلوم دچار این مشکل نمیشد

لطفا ریپ نزنید من مایل ب ادامه بحث نیستم

از استاتر عزیزم عذر خواهی میکنم اگر آزرده خاطرش کردم

بله

چون مردا میتونن ناقل باشن

البته تو مردا هم میتونه این ویروس باعث سرطان و زگیل شه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
آخه دیگه الان کاری که نباید رو کرده لعنتی بازم فایده داره؟؟

پاپیلوگارد جلو تایپ 16و 18 رو میگیره 

اگه این دوتا تایپو نداشته باشین فایده داره

ولی اگه این دوتا رو گرفته باشین دیگه زدنش فایده نداره

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
واقعا نیازی نیست بزنید وقتی راه درست رو میرید  همسرتون اخه از کجا میخواد بگیره ک بزنه

راه های غیرجنسی هم هست

کمتر هست ولی محال نیس

راه های غیرجنسی هم هست کمتر هست ولی محال نیس

اره اینو منم شنیدم یکیش لیزر

مامایی ک پیشش میرم بهم میگفت اصلا لیزر نرو انقده میان پیشمون زگیل دارن همشم از لیزر گرفتن نمیدونم چقد صحت داره

شاید اصلا شوهر این خانم از مکان الوده گرفته