2777
2789
بله ۲۸ وقتی ۲۰سالم بود باهمسرم که ۲۸سالش بود ازدواج کردم

خوب همینه وقتی 20 سالت بود... 

منم 20 سالم بود همین فکرا و میکردم حتی دلم نمیخواست دستش به دست کسی خورده باشه

الان منم هم سن شمام و این فکرا یکم دیگه تخیلی شده عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی فکر کردی راجب مردا!!!؟!!! شمارو نمیدونم ولی ما گذشته طرف خیلی برامون مهمه چون اینده رو هم ت ...

عزمزمه به گذشته نمیگم ربطی نداره ولی،موثر نیست همسر من از اونایی بود که از چشمم بیشتر بهش اطمینان داشتم و اصلا اهل این حرفها نبود ولی😭😭😭😭

نمیخوام ناراحتت کنم ولی هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست دیگه به این حرف رسیدم ،۹۰ درصد مردا خائن هستن 

خداروشکر من با ادم درستش ازدواج کردم ایشاالله یه خوبشم قسمت شما بشه ک بفهمی ادم پاکم هنو هست

اخه من دیگه اینو پاک بودن نمیبینم دیدگاهم تغییر کرده شما چون اون موقع ازدواج کردی دیدگاه این بوده الان میخواستی ازدواج کنی احتمالا تغییر می‌کرد 

من آدم بودنش برام خیلی مهمتره تا این چیزا پیشش آرامش داشته باشم حتی تو دعوا ازش متنفر نشم حدخودشو بدونه و خیلی دوستم داشته باشه که بتونه از خیلی خوشیاش بگذره قبلش به چه درد من میخوره اخه این چیزا برام مهمه و... پاک بودن یعنی وقتی با منه متعهد باشه 🌹

عزمزمه به گذشته نمیگم ربطی نداره ولی،موثر نیست همسر من از اونایی بود که از چشمم بیشتر بهش اطمینان دا ...

درسته ادم ب خودشم دیگه هیچ اعتباری نیست

ولی من فکرامو سعی میکنم با این چیزا خراب نکنم

شوهر من ریششو بزور براش میزنم

لباساشو اگر درست تنش نکنم بزور پاره پوره هاو رنگ رو رفتهارو سرکارش میپوشه

درکل هیچی از هیچکس بعید نیست

ولی من خط قرمزمه این مسئله اصلا بهش فکر نمیکنم چون فکرشم ب جنون و طلاقم می کشوندم

عزمزمه به گذشته نمیگم ربطی نداره ولی،موثر نیست همسر من از اونایی بود که از چشمم بیشتر بهش اطمینان دا ...

بله منم متاسفانه اینو قبول دارم منم همینو میگم

الان خوبی؟ چجوری الان داری دنبال واکسن براش میگردی 🤦‍♀️

اخه من دیگه اینو پاک بودن نمیبینم دیدگاهم تغییر کرده شما چون اون موقع ازدواج کردی دیدگاه این بوده ال ...

خب من همسرم این چیزایی ک گفتی رو برام داره

فکر نکنم اگر تا این سنم مجردم میبودم همچین طرز فکری داشتم حتما خودتون تو روابط ازادین

من خودم امروزی هستم طرز لباسم فکر نکن ک قدیمی میگردم و افکارم پوسیدس

اما برای پسر خودمم همچین چیزی نمیپسندمو اجازه نمیدم اگر عمری باشه عروسم بعدا بیاد بگه پسرم فلان کرده حتی مجردیش پوست پسرمو میکنم

درسته ادم ب خودشم دیگه هیچ اعتباری نیست ولی من فکرامو سعی میکنم با این چیزا خراب نکنم شوه ...

درستش همینه فکر نکنیم ولی نباید غیر منطقی بهش نگاه کنیم و بگیم عمرا

احتمالش هست چون اینجوری که بگیم احتمالش هست دیگه در حد مرگ نمیریم ولی وقتی بگیم عمرا همسرم اینکارو نمیکنه اون موقع دیوانه میشه آدم و حتی میخواد بمیره 

درسته ادم ب خودشم دیگه هیچ اعتباری نیست ولی من فکرامو سعی میکنم با این چیزا خراب نکنم شوه ...

خوب منم فکر نمیکردم حتی تو حرفهامون هم بهش گفته بودم خط قرمزم خیانته، میگفت من اینکاره نیستم ولی.........

درستش همینه فکر نکنیم ولی نباید غیر منطقی بهش نگاه کنیم و بگیم عمرا احتمالش هست چون اینجوری که بگیم ...

هرعملی یه بازتابی داره اگر برای همسر هست برای خود ادمم هست...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

امااااااا...من باهمچین مسئله ایی کنار نمیام باید تلافی بشه قشنگ ک زجر کشید بعدش طلاق