2777
2789

عزیزم کدوم مردی تونسته غریزه ش رو کنترل کنه

اون رحم نداره ولی همسر یا پارتنرش رحم داره ممکنه ناقل باشه و طرف رو درگیر ویروس کنه

نمیدونم از واجبات که مردها بزنن یا نه ولی خانمها بزنن بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون گارداسیل منظورته؟

ایرانیش هست‌....

@اسی: بله باید بزنن که اکثرا نمیزنند

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگه کسی شرکای جنسی زیاد داره و مدام با این و اون میپره بله باید بزنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه فلان دارن اون فلان کثافتشون میره تو دهانه رحم رحم آلوده نشه 

😂😂😂 دلت پره؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پس بدم همسرم بزنه خودم گارداسیل زدم 

عزیزم من پرسیدم 

وفتن تنها راهش همون جنسی هست 

گفتم شتیدم از استخر و دستشویی هم گرفتن گفتن که دروغ مگر اینکه طرف خودشو بناله به در و دیوار 

اگر قبلا هم کاری کرده باشن ممکنه مثلا چند وقت بعد بروز پیدا کنه حتما باید بزنیم برای سلامتیمونه

چرا باید قبلا کاری کرده باشن

مردی ک کاری کرده باشه قبلا هم بدرد زندگی نمیخوره این ادم راه خلاف رو یبار رفته پس بازم میتونه بره

درضمن وقتی همش باهاش رابطه داری اگر داشته باشه همون بار اول گرفتی دیگه نیازی ی اینکارا نی