2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک خیلی حالم بده

174 بازدید | 17 پست

من همیشه ترس از دست دادن عزیزام‌مخصوصا مامانمو داشتم همیشه فکر میکردم و نمیدونم چرا فکر میکردم دور از جونش زبونم لال عمرش کوتاهه 

خواهر و دوست صمیمی ندارم و همه کسم مادرمه

تنهایی بزرگم کرده هم پدرم بوده هم مادر

۳ شبه فهمیدیم تومور داره خیلی ناراحتم دنیا برام به آخر رسیده به بچه هام هیچ توجهی ندارم و فقط گریه میکنم و دلشوره دارم تو رو خدا کمک کنین و اگه آگاهی دارین بدین بهم نه میتونم بخوابم نه هیچ 

فقط غصه هر شب میگم کاش صبح بیدار نشم و مرده باشم طاقتم خیلی کمه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به قانون جذب اعتقاد دارم. تو نباید انقد انرژی منفی به خودت و اطرافت بدی و  بفرستی همیشه مثبت فک کن، هیچوقت دیر نیست الان باید قوی باشی، مگه مامانتو دوست نداری؟ پس باید بخاطرش قوی باشی انقدر قوی که بهش روحیه بدی و باور داشته باشه که قراره خوب بشه برای دوران بعد از بهبودیش برای خودتون برنامه ریزی تصور کن بگو مامانم خوب میشه و قراره کلی باهم خاطره بسازیم، هرچقد انرژی مثبت بفرستی طبیعت هم به تو انرژی مثبت میده هیچوقت انرژی منفی نده ازت خواهش میکنم قوی بمون، میدونی اگه مادرت ببینه تو چه حالی شدی چقد بدترش میشه حالش؟ باید کلی بهش روحیه بدی 

من به قانون جذب اعتقاد دارم. تو نباید انقد انرژی منفی به خودت و اطرافت بدی و  بفرستی همیشه مثبت ...

وای آره میدونم اما لامصب بمیره این  مغز من که همش فکرای بد میاد توش 

مامانم روحیش بالاست من داغون شدم خیلی ترسیدم 

هر چی دعا میخو‌نم باز آروم نمیشم همش فکرای بد همش بغض همش خشم همش…

وای آره میدونم اما لامصب بمیره این  مغز من که همش فکرای بد میاد توش  مامانم روحیش بالاست ...

میدونم منم پدرم نبوده و با مادرم و خانواده مادری زندگی کردم ک مامانمم همش سر کار بود البته ولی به خوبی درکت میکنم که چه حسی داری، میدونی چرا میگم انرژی منفی نده؟ خودم یبار که سنم کمتر بود یا یکی دوست بودم ولی اون از دنیا رفت چند سال بعد هم با یکی دوست شدم که تو دعوا فوت شد وقتی که اولین دوستم از دنیا رفت من شب و روز نشستم گفتم من نحسم من با هرکی وارد رابطه بشم میمیره و عاشق هرکی بشم باعث مرگش میشم، ینی انقد انرژی منفی میدادم شب و روز که وقتی وارد رابطه شدم دوباره اون طرف از دستم رفت 

اینو نمیگم که بترسی ها، فوت اون دوتا آدم بالاخره چه بی من و چه با من اتفاق میوفتاد چون عمر دست خداست اما انرژی منفی من باعث شد دقیقا کسی مقابلم قرار بگیره ک عمرش کوتاهه و باعث شه من به باور اینکه من نحسم برسم 

اما تو نباید انقد بی روحیه و منفی باف باشی وقتی که خودتو پر از انرژی مثبت کنی و این روحیه ای که الان مامانت داره رو حفظ کنی و بهتر کنی معجزه اتفاق میوفته باور کن 

چه قدر حرفتون قشنگ بود باز میشه این در ؟! صبح میشه این شب منم؟!!😞😞😞

یادمه یه دختر کروناگرفته بودهیچ دواداروهم نبود یهو چشمم خوردبه یه دعا که نوشته بود برای درمان مریضی های ناعلاج که هیچ دوادرمونی ندارن سرتوبدردنیارم اونو نوشت استادم گفتیم ببرین یه جوری ببندین به بازوش دختره هم کلابیهوش بودداخل بیمارستان شب دعاروبسته بودن صبح به والله قسم کفنم کنن اگه دروغم میگم تقریبا ساعتهای 11/30ظهربه بعدبودهمون دختره پیام داد میگفت اصلاانگارمن مریض نشده باشم  خودم دیگه هنگ کردم گفتم ببین قدرت خدارو😭

بازم بگرد تحقیق کن سرچ کن  به بچه هاتم رسیدگی کن اونا گناهی ندارن

انقدر تو نت گشتم و مطلب خوندم دیگه فکر نمیکنم چیزی باقی مونده باشه اما بازم برای انتخاب جراح به نتیجه نمیرسیم😞

میدونم منم پدرم نبوده و با مادرم و خانواده مادری زندگی کردم ک مامانمم همش سر کار بود البته ولی به خو ...

وای چه قدر بد متاسف شدم

بله دریت میکید ذهن درو میکنه هر چی رو بکاری 

اما چه جوری افکارمو درست کنم خیلی نا امیدم با این که ۳ تا دکتر کفتن خوش خیمه و با عمل خوب میشه اما من نا امیدم و همش فکرای بد تو ذهنمه😔