2777
2789
عنوان

ناباروری

257 بازدید | 37 پست

یک سال و نیمه داریم اقدام میکنیم ، هم خودم و هم شوهرم سالمیم اما نمیشه دلم گرفته دوست دارم فقط گریه کنم چه درد بدیه

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سالمید طبق نظر پزشک چرا ای یو ای نمیكنی؟

همسرم راضی نمیشه 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۸ ساله خودم تنبلی دارم شوهرم سالمه دارم اصلاح سبک میکنم و خیلی امیدوارم

انشالله به زودی زود نتیجه ببینی ، من که هم طب مدرن رو امتحان کردم هم طب اسلامی هم طب سنتی 

چون درد بدتر ندیدی فکر میکنی خیلی مشکل بزرگیه منم مثل تو فکر میکردم یه روزی، بچه دارم شدم بعد از یک ...

اگه بدونم یه روزی بچه دار میشم انقدر غصه نمی‌خورم،  همینکه نمیدونم خدا بهم نگاه میکنه یا نه عذابم میده

و درد بدتر اینه که 

بی بی و آزمایش مثبت میشه 

هیکلم بهم میریزه 

کلی امیدوار و خوشحالم 

یهو لک میبینم 

تا قبل شنیدن قلب 

تماممممم...... 

سقط دردناک 

خونریزی 

ریزش مو 

هیکل بهم ریخته

افسردگی 

گریه 

خیلی سخته خیلی 

خدا سر هیچ زنی نیاره

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
و درد بدتر اینه که  بی بی و آزمایش مثبت میشه  هیکلم بهم میریزه  کلی امیدوار و خوشح ...

مشکل سقط مکرر داری عزیزم ؟