2777
2789

کاش من دختر این نمیبودم کاش منو ب دنیا نمیاورد این

نمیدونم چطور میتونه این بلاهارو سرم بیاره چطور اینهمه فرق میزاره

ب قران قسم از صگ بدتر میکنم رفتارمو باهاش خسته شدم از دستش کاش دقیقا همون وقتایی ک حامله بود اون دردایی ک خودم کشیدم چیزی ک مربوط ب اون بود ولی منو سوزوند بهش میگفتم خودم نمیسوختم ک الان اینجور نمیشد

همیشه حسرت یه بار محبتش ب دلم موند همیشه ب کسایی ک ماماناشون مواظبشون بود غبطه میخوردم و میخورم

من اگ مادر شم حتی اگه ۱۲ تا بچه داشتم بینشون فرق نمیزارم حتی اگ یکیو بیشتر دوسداشتم پنهونی دوسش دارم لااقل بقیشونو خورد نمیکنم نمیزارم بچم سرشو رو بالش خیس بزاره نمیزارم دلش بشکنه...خاک تو سر بیلیاقتش

کاش منم بی وجدان بودم

ازش متنفرم

در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤

ی سری از مادرا فقط اسم مادرو یدک میکشن .هیچ بوی از مادر بودن محبت مادری نبردن .از صدتا نامادری بدترن 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده عزیزم مادرت چیکارکرده

قضیه بزرگی نیست ولی همین کوچیکا دلمو شکونده جمع شده

امشب منو خواهرم داشتیم الویه میخوردیم داد زد تو دیگ نخور بزار اون بخوره سیر شه

تو جمع جلو همه میگه اون دخترم فرق داره مثل این نیست

اذیتم میکنه هروقت دعوا کنیم پشت اونه جالبش اینه اون خواهرم اصن محلش نمیده

بقران قسم با اشک اینارو مینویسم سرم داره میترکه ازش متنفرم دوسدارم برم چاقو بزارم زیر گردنش سرشو ببرم

ی سری از مادرا فقط اسم مادرو یدک میکشن .هیچ بوی از مادر بودن محبت مادری نبردن .از صدتا نامادری بدترن ...

اره خیلی عوضین..

حیف اسم مادر ک رو آشغال تو خونه ما بزارنش

البته فقط برا من مادر نیست

قضیه بزرگی نیست ولی همین کوچیکا دلمو شکونده جمع شده امشب منو خواهرم داشتیم الویه میخوردیم داد زد تو ...

اجی میدونم چی میگی درکت میکنم ...مرگ‌من خودتو ناراحت نکن اروم باش ...انشالله خدا برات جبرانش میکنه .....فاطمه زهرا برات مادری کنه ...😭

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

قضیه بزرگی نیست ولی همین کوچیکا دلمو شکونده جمع شده امشب منو خواهرم داشتیم الویه میخوردیم داد زد تو ...

استارتر اتفاقا مادرم منم همینطوره خواهرمو خیلی دوس داره میگه فقط اون دخترمه ولی من حرس نمیخورم میگم هرطورراحتی من همینم میخوای دوسم داشته باش میخوای ن عوضش اصلا کم نمیارم ب زندگی خودم ب پیشرفتم فکرمیکنم دلیل نمیشه چون خواهرمو بیشتردوس داشته باشه من خودمو بکشم 

اجی میدونم چی میگی درکت میکنم ...مرگ‌من خودتو ناراحت نکن اروم باش ...انشالله خدا برات جبرانش میکنه . ...

خدانکنه عزیزم این چ حرفیه🌷🌷

من هیچ جای زندگیم شانس نیاوردم خدا دوس نداره خنده منو ببینه

خدانکنه عزیزم این چ حرفیه🌷🌷 من هیچ جای زندگیم شانس نیاوردم خدا دوس نداره خنده منو ببینه

...نا امید نباش یهویی خدا برات معجزه میکنه ک خودتت خبر نداشته باشی ...بعد هر سختی ی اسونی هست 

استارتر اتفاقا مادرم منم همینطوره خواهرمو خیلی دوس داره میگه فقط اون دخترمه ولی من حرس نمیخورم میگم ...

منم برام مهم نیست دوست داشتن نداشتنش چون اولو آخر لیاقت منو نداره اون ایکبیری بیشعور

ولی داره حق منو تو اون خونه ازم میگیره چرت غذای نصف نصفمونو میگه تو نحور اون سیر شه عوضی آشغال من چقدر ادم میتونه پست باشع

...نا امید نباش یهویی خدا برات معجزه میکنه ک خودتت خبر نداشته باشی ...بعد هر سختی ی اسونی هست 

خدا هیچی از خواسته هامو بهم نداد ک هیچ اونایی ک داشتمم گرفتع

خدا هیچی از خواسته هامو بهم نداد ک هیچ اونایی ک داشتمم گرفتع

الهی بمیرم برات .چاره نیست جز تحمل