2777
2789
عنوان

خیلی حس عجیبی بود اما خیلی شیرین بود🥺🙂🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 128 پست
حتی درد شدید پریود داشتن هم نشانه بارداریه  ولی بارزترین نشونه هاش تکرر ادراره به نظرم

بله درد پریود داشتم انگار میخواستم پریود بشم درصورتی ک خیلی مونده بود ب پریودم و حتی الانم یه هفته مونده ب پریودم ، اما تکرر ادرار زیاد ن نمیدونم حس نکردم فعلا، اما باورت میشه ماه های قبل همین تکرر ادرارم داشتم اما پریود میشدم 🙁🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام اگه این ماه باردار نبودم برم پیش دکتر مژگان السادات هاشمی خیلی تعریفشو شنیدم میگن دستش خیلی س ...

ان شاالله که بارداری اونم گفتم که در نظر بگیری دکترای دیگه رو تا امید نشی با یه حرف

خدایا خودمو بهت میسپارم

یه نصیحتی که خودم اصلا نمیتونم بهش عمل کنم بهت بگم 

برای ماهایی که مشکل داریم استرس خیلی بده یعنی تا وقتی که لحظه شماری کنیم وروزارو بشماریم امکان نداره باردار بشیم.

فقط  باید معجزه  بشه 

انشالله خدا این ماه معجزشو بهت نشون بده و باردار باشی . الهی آمین🙏🏻🙏🏻

خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏  حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
یه نصیحتی که خودم اصلا نمیتونم بهش عمل کنم بهت بگم  برای ماهایی که مشکل داریم استرس خیلی بده ی ...

ممنون عزیزم درسته استرس خیلی بده اما بخدا ماه هایی رو پشت سر گذاشتم ک لخظه ای بهش فکرم نکردمو درگیرش نبودم اما خبری نشد، الانم دیگه بریدم استرس ندارم فقط خسته ام 🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ممنون عزیزم درسته استرس خیلی بده اما بخدا ماه هایی رو پشت سر گذاشتم ک لخظه ای بهش فکرم نکردمو درگیرش ...

همین که به بارداری فکر می‌کنی و دودلی که آیا باردار هستم این ماه یا نه هم تاثیر داره.

من خودم بعد 6سال همون ماهی باردار شدم که اصلا یه در صدم فکر بارداری تو ذهنم نبود 

ولی خدا نخواست وبرام نموند سقط شد😔

خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏  حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
ممنون عزیزم درسته استرس خیلی بده اما بخدا ماه هایی رو پشت سر گذاشتم ک لخظه ای بهش فکرم نکردمو درگیرش ...

یعنی اون ماه‌هایی که بی خیال بودی 

موعد پریودت پد می‌ذاشتی و منتظر پریودی بودی؟

تی تی گل عزیز ان شاالله تا ده روز دیگه میای همینجا و خبر بارداریتو بهمون میدی ،تو همین تاپیک  ...

ممنون عزیزم الهی خدا از دهنت بشنوه چشم حتما میام میگم 😍🌱🎈

یعنی اون ماه‌هایی که بی خیال بودی  موعد پریودت پد می‌ذاشتی و منتظر پریودی بودی؟

آره دقیقا اصلا ب بارداری فکر نمیکردم میدونستم ک پریود قراره بشم و همیشه پد میگرفتم ک پریود شدم پد آماده باشه دم دستم 

آره دقیقا اصلا ب بارداری فکر نمیکردم میدونستم ک پریود قراره بشم و همیشه پد میگرفتم ک پریود شدم پد آم ...

خوب پس خوبه تا این حد بی خیالی.... ولی درمانتو پیگیر باش

انشالله حتما نتیجه میگیری 🙏🏻

خوب پس خوبه تا این حد بی خیالی.... ولی درمانتو پیگیر باش   انشالله حتما نتیجه میگیری 🙏🏻

قبلش پیگیر بودم نشد ، بعد بیخیال شدم، دیگه واقعا کم اوردم به خودم اومدم دیدم ماه ها گذشته و من حامله نشدم دیگه شوهرم گفت من واقعا احساس نیاز میکنم بریم بازدوباره دکتر، باز رفتیم دکتر اما خبری نشد دیگه طاقت ندارم بخدا بعضی وقتا زجه میزنم التماس میکنم خدارو 🥺😔💔🎈

آخه شوهرم اسپرمش ضعیفه، خودمم یه کیس از نوعه آندو دارم ک فعلا خیلی بزرگ نیس

عزیزم شوهر منم اسپرمش ضعیفه این بنده خدا ی بارم چندسال پیش عمل کرد و خوب شد ولی دوباره برگشت کرده بردمش ارولوژیست بهش قرص داد فکر کنم اسپروژن بود اگه اشتباه نکنم. اسپرم شوهرم 10میلیون بود و حالت وشکل عادی نداشتن با مصرف این دارو خییییلی بهتر شد الان شده23میلیون وحالتش هم بهتر شده یکم قرصش گرونه ولی خیلی خوبه شوهر شمام تحت نظر دکتر ارولوژیست هست؟

عزیزم شوهر منم اسپرمش ضعیفه این بنده خدا ی بارم چندسال پیش عمل کرد و خوب شد ولی دوباره برگشت کرده بر ...

شوهر منم رفت دکتر ارولوژیست بهش کلی دارو داد خیلی هم گرون بود گرفتیم مصرف کرد حالا دیگه نمیدونم چند شده اسپرمش