2777
2789

سلام سلام به همه دوستای تپلی 😍

بچها این گروه مطالب مفید جمع اوری میشه وهرسوالی داشتید میتونید ازم بپرسید تا راهنمایی تون کنم.

اومدم تا انگیزه بدم بهتون بتونین به راحتی به وزن ایده التون برسید😍😍😍

و امااا اگر خواستید میتونم برنامه غذایی و همچنین برنامه ورزشی  هم بهتون بدم 😍با هزینه فوق العاده کم و ناچیز 😍

راستی بچهااا برنامه غذایی من بسته هست به مقدار وزنی که دوست دارین داخل یه ماه کم کنید ساخته میشه🤩

یعنی چی؟ برای مثال خانم x میخاد این ماه 5کیلو کاهش داشته باشه... خب من برنامه غذاییم و ورزشیم ب طوری هست که اون خانم صدردصد و قطعی میتونه اون مقداری که مد نظرش هست کاهش داشته باشه😎🤗

بعله

قول میدم که بتونی.

آره تو میتونی🤤😍😚

عزمت رو جزم کن😉

این گروه پر از مطالب انگیزشی و مخصوص کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده ال هستش.

من اومدم راه نیمه تموم تون رو تموم کنم🍎❤️

بزن بریم دوست عزیزم😁💛💪

#تو. میتونی☺️

https://rubika.ir/joing/ECJAIIGE0EWPNDMANWXYONXOMQISVUTB

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یکی توی این سایت از قرص لاغری اسلیم کوییک استفاده نکرده که تجربشو بگه ؟😭😭😭

عزیزم این قرصی که شما گفتی هیچ اثری بجز اثرات مخرب روی بدنت نمیزاره فقط فقط لاغرشدن همت خودتو میطلبه. اگر دوست داشتی یه سری. به گروه من بزن. پشیمون نمیشی خانومی