2777
2789

من خیلی به یکی که چند ماه پیش فوت شده فک میکنم، آیا میفهمه؟ نمیتونم درک کنم چطوری ممکنه؟! یا فقط وقتی میریم سر مزارشون افکار و احوال ما رو میدونن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم که بله اگه به خاطرشون اندوه زیادی داشته باشی یا مشکل بزرگی توی زندگیت باشه حتما درک میکنن و حتی یه جورایی بهت کمک میکنن البته به اذن خدا 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چیزی که فکر میکنم ولی مطمعن نیستم این هست که

عدد ۴۰ کلا مهمه مثلا بچه ۴۰ روز طول میکشه تا گریه هاش کم تر بشه و به شرایط خارج رحم عادت کنه،یه عادتی رو ۴۰ روز طول میکشه که ترک کنی یا به سرت بی افته

روح ها هم تا ۴۰ روز فکر میکنم بیشتر به دنیا سر میزنن اما بعد ۴۰ روز به همون جایی که هستند خو میگیرن،

من دخترداییم قرار بود ۶ ام برج دیگه زایمان کنه 

پریشب خواب دیدم مادرم مراقبشه و خیلی نگرانشه بهش پیام دادم که همچین خوابی دیدم گفت تا ۶ ام هنوز وقت دارم برای زایمان یهو عصرش زنداییم زنگ زد که فلانی رو بستری کردن برای زایمان 

مامانم عاشق این دخترداییم بود دخترداییم از بچگی مادرش دچار مشکل روانی میشه و مادرم یجورایی براش مادری میکنه (:

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

منم خ برام سواله! چندماه پیش عمه م که معلول بود فوت کرد منو خیلی دوس داشت، از فوتش خیلی ناراحت شدم 

تاحالا به خواب من نیمده ولی به خواب خیلیا رفته و راجع به من صحبت کرده!! خیلی برام عجیبه! مثلا یکی خواب دیده بود با عمه م رفتیم مسجد! یا دارم باهاش نذری میدم!

من فکر میکنم میدونن و اصلا ربطی به مزار شون نداره بنظرم اصلا اون تو نیستن تو دنیای خیلی بزرگی هستن ...

من یجورایی مزار رو درک میکنم بدلایلی که شاید براتون جالب باشه اگه دوست دارید تعریف کنم

اگه برنامه زندگی پس از زندگی رو دیده باشی متوجه میشی ک کاملااااااا متوجه میشن، حتی همین الان ک داریم راجبش صحبت میکنیم اون بنده خدا داره تک تک مارو هم میبینه هم حرفامونو متوجه میشه چون راجب اون داریم حرف میزنیم، درسته صوت نیست حرفامون اما همین چت رو هم میبینه و همین ک داریم تو ذهنمون حرفارو مرور میکنیم و مینویسیم اون ذهنمونو میخونه و متوجه میشه، منکه خیلی برنامه زندگی پس از زندگی رو دوست دارم و برنامه ش رو هم قبول دارم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
من دخترداییم قرار بود ۶ ام برج دیگه زایمان کنه  پریشب خواب دیدم مادرم مراقبشه و خیلی نگرانشه ب ...

ای خدا. منم میگم آگاهن ولی چطوری مگه اونا برزخ نیستن؟ خودم یبار رفتم سر قبر یکی از آشناهامون ولی نرفتم سر قبر خالم بهش فاتحه بخونم چون آدرسشو یادم رفته بود شبش اومد به خوابم😑