2777
2789

ماه چهارم هستم چی خوبه هم برا سلامتی جنین هم برای نریختن مو و خراب نشدن دندان ها و خط خط نشدن پوست شکم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۲۲ هستم 

شکمم روغن نارگیل اصل میزنم شنیدم تمیزتره ترک بخوره.

خوراکی و غذا هم چیزای مقوی گوشت و مرغ ماهی سبزیجات میوه خرما شیر مغزیجات عسل کره بادوم زمینی شکلات تلخ نان جو 

ترک م که جنبه ی ارثی داره مال من خط افتاد بااینکه همیشه چربش میکنم هرروز.....  از تمام مواد غذایی استفاده کن ...بیشتر رو ماهی تمر کز کن رو مغزیجات مخصوصا گردو و بادام ...میوه و سبزیجات عالین ....ولی من ماه هشت بارداریم کلا دو الی سه مرتبه بیشتر واسم نخرید الآنم که ماه هشت خیلیی تاکید میکنم برای ماهی ولی یخچالم‌دو ماهه خالیه خالیه.....میگم ماهی چون مادرم سره من فقط ماهی می‌خورده من بین هفت فرزند زیباترین هستم سفید پوست چشم رنگی شبیه اشوریا هستم اینها مهم نیست من تیزهوشان درس خواندم درسام واقعا عالی بود.....ولی خواهروبرادرم همگی تنبل بودن مادرم میگه من ماهی کیلوکیلو فقط ماهی می‌خوردم ....حالا چهل روز دیگه بچم به دنیا  طفلی فقط اشکنه ماست اشکنه گوجه سیب زمینی تفت داده ماکارانی اش ساده فقط خوردم ....نمی‌دونم بخدا امیدوارم هوشش بمن بره حداقل واسه من ژنتیک کارکنه نه تغذیه شوهرم خیلییی کم گذاشت واسم چون بچه ی اولمم بود ولی شوهرم یک بچه از زن سابقش داره زیاد ذوق و شوق نداشت همین الان شام نداشتیم از فرط گرسنگی چشام سیاهی رفت...اگه شوهرت هواتو داره فقط ماهی میوه سبزیجات بادام وگردو زیاد بخور...موفق باشی 

هست گلم قیمت خیلی بالاس ی ماهه دیگه میاد من دوسال پیش ی دونه خریدم تو فصلش نبود صدو خورده ای  ...

آهان از اونا میگی 

آره اونا را دیدم پنج ماه پیش یک عمل داشتم اون موقع می‌خواستم دونه ای ۲۵۰ بود خیس گرونع برا یک انبه 

من هفته ۲۲ هستم  شکمم روغن نارگیل اصل میزنم شنیدم تمیزتره ترک بخوره. خوراکی و غذا هم چیزای مق ...

شکلات تلخ نخور عزیزم 

زیاد خوب نیست دکتر زنان به من گفت نخور یا اگر میخوری و دوست داری کم بخور

ترک م که جنبه ی ارثی داره مال من خط افتاد بااینکه همیشه چربش میکنم هرروز.....  از تمام مواد غذا ...

چقدر ناراحت شدم عزیزم 

خدا کمکت کنه 

بعد نگران نباش من خیلی ها را دیدم حالا به دلایلی چیزی نمیخوردن موقع بارداری بچه هاشون ماشاالله یکی از یکی باهوش تر و زیبا تر

بعد نگران نباش عزیزم من روانشناس ام برای هوش میگن این چیزا را بخورید اما مگه این خوراکی ها می‌تونه یک بچه که عقب افتاده است خدایی نکرده باهوش کنه ،،نه اصلا 

خوش ژنتیکی و بیشتر هم از مادر به ارث میرسه 

اگر میخوای چند درجه هوش بچه را بیشتر کنی اون را بعد از به دنیا اومدنش باید انجام بدی 

تا پنج سالگیی وقت هست که هوش بچه را بهبود بدیم اون هم میگم به قول معروف باید مایه را داشته باشه بعد تا پنج سالگی چند درجه هوش بچه را مادر می‌تونه بهبود بده 

مثلا با کتاب های مختلف حیوانات و صداها و کتاب لمسی و این طور چیزا اینا باید جای اسباب بازی استفاده بشه 

تا دو سالگی اصلا اجازه موبایل و تلویزیون بهش نده اصلا اصلا مثل سم میمونه برای ذهن بچه 

اینجا مجال نیست بهت بگم 

برو سرچ کن کتاب ها را پیدا کن انواع بازی هست پیدا کن 

اینا روی هوش بچه تاثیر داره 

در مورد خوشگلی هم دعا کن به خودت رفته باشه 😁

که انشاالله رفته 

من هفته ۲۲ هستم  شکمم روغن نارگیل اصل میزنم شنیدم تمیزتره ترک بخوره. خوراکی و غذا هم چیزای مق ...

یک ماما می‌گفت روغن زیتون و کرچک و بادام را قاطی کنید بزنید 

اما خب این طور شکم با مو یکی میشه