الان یه تاپیک دیدم که دورهمی ۷۵ ای ها اکثرا متاهل و بچه دار میگم چه قدر خوب میشد همه چی برای همه ی ادما به وقتش اتفاق میفتاد من الان احساس میکنم یه ده سالی از همسنام عقبم خدا میدونه کی ازدواج پیش بیاد کی بچه دار بشم؟واقعا که سرتاسر این دنیا بر اساس بی عدالتی ساخته شده
الان دیگه مثل سابق نیست دخترا مجردی حال میکنن با دوستاشون مسافرت میرن خوش میگذرونن
من مجردم و حال نمیکنم.همه ی خانواده ها اجازه نمیدن دخترشون مجردی یا با دوستاش بره مسافرت.در ضمن پول هم ندارم.کار هم نمیتونم بکنم به هزار و یک دلیل.پس باید ازدواج کنم دیگه
منم ده ساله دارم و میترسم بشینم اما تا نشینی ترست نمیریزه نترس
من ۲۰ سالگیم بدون گواهینامه میروندم اصلنم نمیترسیدم ولی چند سالیه از همه چی میترسم تازگیا از ازدواجم میترسم اینطور نوشتنمو نبین کسی بیاد از استرس میمیرم
نه مجرد نیستم ولی دوست ندارم دخترم باهرکی شد ازدواج کنه چون خودم سختی کشیدم
با هر کی شد نه بخدا منظور من از این تاپیک این نبود دخترا رو ۱۴ بدین بره منظورم این بود به وقتش که بهترینش ۲۵ ا کاش برای همه ی دخترا پیش میومد ولی از عدالت دنیا دلم گرفته نه خونواده ی خوب داشتم نه فرصت و حمایت که موفق بشم تک و تنها هم موندم بخاطر اینا دلم گرفته وگرنه آرزوم نبود ۱۴ عروس بشم
نه مجرد نیستم ولی دوست ندارم دخترم باهرکی شد ازدواج کنه چون خودم سختی کشیدم
یه دعاهایی هست جواب میده جلب خاستگاره وازدواج ولی تضمین نمیکنه کسی که بیادخوشبخت کنه یانه هرکی نزدیک بودشرایطش میخوره این دعامیکشتش من خودم بااین دعاازدواج کردم ولی خب بایددقت کردتودادن دختر