2777
2789

خودم وقتی حامله بودم شوهرم اونجور که بقیه میگن نبود یه جورایی اصلا باورش نمیشد واقعا بچه هست ولی کمک می‌کرد تو کار خونه اما میگفتم هوس فلان چیزو کردم سریع نمیرفت بگیره میگفت فردا میگیرم یا کادو نخرید برای زایمانم 

ولی میگن بچه دوم بهتر میشه نظر شما چیه چجوری بودن چه کارا میکردید 

منم هیچ کاری نکرد تازه تا ۹ماهگی کلفتی خانوادش کردم لباساشون هم من میشستم مادرش یه بار اعتنا نکرد بگه بارداره هی روزگار لعنتی کاش فراموشی بگیرم  اون روزا فراموش کنم مثل خرخره افتاده ب جونم وافسرده شدم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ناز الکی نمیکردم تا آخر ماه چهار دهنم کف زمین بود هرچی میخوردم بالا میوردم آشپزخونه میرفتم از بوی یخچال و غذا و حتی بوی شوهرمم حالمو بد میکرد ولی دیگه بعدش رو روال افتادم همه کارامو خودم میکردم

منم هیچ کاری نکرد تازه تا ۹ماهگی کلفتی خانوادش کردم لباساشون هم من میشستم مادرش یه بار اعتنا نکرد بگ ...

ای بابا نه دیگ اینجوری نبودم منم یادش افتادم خیلی کارا برام نکرد بقیه رو میبینم 🙁

ای بابا نه دیگ اینجوری نبودم منم یادش افتادم خیلی کارا برام نکرد بقیه رو میبینم 🙁

خانوادش زجر دادن عذاب کشیدم زخم زبون بی احترامی حرف سرد  هیچوقت یادم نمیره😪😪

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
والا ناز الکی نمیکردم تا آخر ماه چهار دهنم کف زمین بود هرچی میخوردم بالا میوردم آشپزخونه میرفتم از ب ...

بعضی ها رو میبینم شوهرشون در ماشین براشون باز میکنه حتی 

ما هیچی شدیم رفت 

ما معمولی هستیم، مثل قبل دعوا و اشتی کنون داریم، ولی کلا همسرم معتقده باید فضا آروم باشه، کادو خریدن هم بنظرم بیشتر شوآفه، وقتی بدونی همیشه براش مهمی کادو ندادن هم مهم نیست، حالا یه مرد هی اذیتت کنه یا بی توجه باشه یا با نداری برات کادو بخره چه اهمیتی داره؟! بچه مال هر دو مونه همینکه قدرمو بدونه و می دونه چقدر اذیت می‌شم کافیه. 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
شوهر من خیلی آدم خوبیه ولی هر روز بهم تذکر میده دارم چاق میشم اعصابمو بهم میریزه هر روز بهم میگه کنت ...

راست میگه درد سرش بعدا میکشی چون بچه بیاد نمیتونی لاغر کنی وقتش نداری

همسرم خیلی خوبه ...منم اصلا هیچ نازی نیومدم ...کلی هم بیرون میرفتم و پیاده روی آرام میکردم اهل ناز و ...

اخه چرا باید ناز کرد؟! من الان استراحتم فقط آرزوم اینه این روزا تموم بشه مثل قبل کارامو بکنم  غذا بخورم تحرک داشته باشم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
ما معمولی هستیم، مثل قبل دعوا و اشتی کنون داریم، ولی کلا همسرم معتقده باید فضا آروم باشه، کادو خریدن ...

بالاخره کادوی زایمان اینکه نه ماه تحمل کردم یه مزه دیگه داره مونده رو دلم بعدش کادو برام خرید ولی اون شد برام حسرت

من هرچی هوس می کردم سریع برام آماده می کرد. شکممو بوس می کرد، وقتی هم زایمان کردم یه دستبند طلا برام خرید، هدیه زایمانم، وقتی هم موقع زایمانم رسید. بنده خدا حمام بود شسته نشسته اومد بیرون با مادر شوهرم رفتیم بیمارستان. مامان خودم بعد که بچه به دنیا اومد رسید بالای سرم

بعضی ها رو میبینم شوهرشون در ماشین براشون باز میکنه حتی  ما هیچی شدیم رفت

نه والا شوهر من اهل ناز کشیدن نیست.از بیمارستان تا خونه ۹۰تا پله رو خودم بچه رو بغل کردم اومدم بالا.جای بخیه سزارینمم بدحور درد میکرد ولی هم شبا هم روزا خودم تنهایی بیخوابی کشیدم.یعنی بیدارم میموند نمیتونست کاری کنه به قول ترکا بی دستالاد بود😂