یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باشه عزیزم عکس میفرستم نه درد نداشت شاید برا منم بعد دو ماه بهتر بشه الان که خی ...
ممنونم اره دوستم الان خیلی خوبه حدود سه ماه داره میشه منتطرم تغییرات اون رو ببینم من خیلی جاها رفتم ولی واقعا تغییر خاصیرندیدم حالا فقط همین دوسنم رو دیدم که راضیه از کاراین دکتر ولی بازم میگم صبر کنم ببینم چی میشه
سلام عزیزم شبتون بخیر من امروز در موردی قرمزی پوست که گفتید از دوستم پرسیدم گفتن توی مطبشون یک دستگاه لیزر دارن که میزنن برای بیماران و میگه بعدش خیلی قرمزیشون کمتر شده گفتم بهتون اطلاع بدم شاید کمکتون کنه
فعلا سرکارم خونه رفتم براتون عکس میفرستم قرمز و ملتهب ، ناهموار ،پر از لک اصلا یه ...
عزیزم چند وقته لیزر کردی.
اولش همون ناهمواره و مث لک دیده میشه مطمبن باش درست میشه. مال من انکار زیر چشمم لک یا مث کبودی بود ولی الان فقط قرمزیش مونده. تا دوماه اول که همه میگفتن خوب نشده فرقی نکردی ولی بعد دوماه رفته رفته بهتر شد الانم حالت منافذ داره صورتم