2777
2789
نه تو ام اعتماد نکن شوهر من صدبار دست رو قران گداشت باز خیانت کرد 

قرآن بزنه به کمر همچین آدم هایی 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از یکبار خیانت دیگه نمیشناسمش و نخواهم دید

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

توامضای یکی ازکاربراخونده بودم میگف اعتماددوباره ب یک آدم مثل دادن یک گلوله اضافه ب اون طرفه اگه باراول نکشتت باردوم میزنه توهدف اگه اشتباه نکرده باشم تواین مایه هابود

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

یعنی جواب سلام دادنم بدش میاد

نه هر کسی 

چون فامیلیم از خاستگارام که تو فامیلن خبر داره اصلا دوست نداره سلامشون کنم شایدم حسودی میکنه نمیدونم ولی یبار با یکیشون احوال پرسی کردم قشنگ قرمز شد و کلی ابراز ناراحتی کرد منم دیگه سردم معمولا 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

واقعا. به من خیانت نشد ولی طرف انقد اشتباه کرد و بخشیدم دیگه یدفعه سر به بیابون گذاشتم. بعد از چند سال هنوووووز ک هنوزززه پیگیره. ولی دیگه تموم شد رفت. البته این برای سالها پیشه. خواستم ببینم کسی تا حالا بخشیده که خداروشکر میبینم خانومای ما عاقلن. افرین به همتون دورتون بگردم