2777
2789
عنوان

کارت ورود ب جلسه ترمیم معدلا

239 بازدید | 20 پست

بچها کسی هست واسش بزنه اطلاعات یافت نشد و اصلا نتونسته باشه وارد شه؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

برای ترمیم معدل امتحان برگزار میشه؟

میگم همه میتونن ثبت نام بکنن؟

نفسم بند نفس های کسی هست که ازم گرفتنش😭😭❤A❤نمیزارم اونا که عزیزم رو گرفتن زندگی کنن.  به جز از علی که آرد پسری ابوالفضائل                                   که علم کند به عالم شهدای کربلا را بنت القمر(ع)ابوالفضل من دستم بگیر🤲🤲🤲میشه برای درست شدن زندگیم ی صلوات یا آیت الکرسی بخونی ممنون.قدیمی نی نی سایت.یک تعلیق شده. منgood60سابق.
برای ترمیم معدل امتحان برگزار میشه؟ میگم همه میتونن ثبت نام بکنن؟

اره ولی الان دیگه نمیشه واسه شهریور ب بعد میتونی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من امروز رفتم تو سایت دقیقا با همین جمله برخورد کردم. 

خب باید چیکار کنیم😭😭😭انقد گریه کردم چشام باز نمیشه

ولی خب برای ما گفتن که فردا عصر باید وارد سایت بشید

من همه دوستام گرفتن

خب به مدرسه ای که ثبت نام کردید مراجعه کنید

فردا ک میرم اموزش پرورش ولی من فک کردم فقط واسه من اینطوره 

شما فارغ التحصیلید؟

یه سوال در مورد ترمیم معدل  میشه کسی که دوازدهم هست و برای بار اول امتحان نهایی  میده زمی ...

نظام جدید نمره زمین مهم نیس

برای نمره معدل دپیلم که بالا تره بره  میشه ؟

اصلا رمین برای نظام جدید جز نهایی نیست و ربطی ب معدل نداره

اصلا رمین برای نظام جدید جز نهایی نیست و ربطی ب معدل نداره

ببینید پسرم پارسال یازدهم که بود مریض شد و نتونست زمین ۲۰ بیاره الان ناراحته که به خاطر زمین معدل دیپلمش کم میشه میخواد اگر شد ترمیم‌معدل بزنه امکانش هست ؟