2777
2789
عنوان

کارت ورود ب جلسه ترمیم معدلا

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 20 پست

اشکال نداره واسه من صبح همینو زده بود عصر رفتم اوکی شده بود چاپ کردمش

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
ببینید پسرم پارسال یازدهم که بود مریض شد و نتونست زمین ۲۰ بیاره الان ناراحته که به خاطر زمین معدل دی ...

ترمیم معدل فقط برای دروسی هست ک نهایی هستن و روی معدل دیپلم تاثیر دارند 

در نظام جدید زمین نه نهاییه نه رو  معدل دیپلم تاثیر داره

واسه نظام قدیم بله چون درس زمین واسشون نهایی بوده 

اما پسر شما نظام جدیده 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید پسرم پارسال یازدهم که بود مریض شد و نتونست زمین ۲۰ بیاره الان ناراحته که به خاطر زمین معدل دی ...

در ضمن ترمیم معدل باعث تغییر معدل تو مدرک دیپلم نمیشه  فقط واسه سنجشه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید جواب دادید  دست گل شما درد نکنه

خواهش میکنم