2777
2789
عنوان

من عاشقش بودم

161 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من از سال ۹۶ عضوم با یه خط دیگه اومدم دلم نمیخواست شناسایی شم

بچه ها من عاشقانه با شوهرم ازدواج کردم الانم همینجور عاشقشم جونمو براش میدم ولی فشار اقتصادی بدون ماشین و خونه واقعا بهم فشار میاره حدود ۱۰ سال عروسی کردیم هیچ به هیچ گاهی نگاش میکنم میگم کاش با یه پولدار ازدواج میکردم من باعث با نی گرونی هارو نمیبخشم 

خسته شدم هر دو شاغلیم ولی باز نمیرسیم نمیدونم گاهی میگم نکنه من ناشکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه نگیم همه حداقل ۹۰ درصد همینیم من که شخصا به خودم تلقین میکنم فکر کن مثلا فلان چیزم داشتی با ...

خیلی سخته خودم به درد و دل نیاز دارم ولی همش باید شوهرمو دلداری بدم

خیلی سخته خودم به درد و دل نیاز دارم ولی همش باید شوهرمو دلداری بدم

یه شادی کم هزینه واسه خودتون جفت و جور کنید مثلا پیاده روی بعد از شام یا گلدون‌پیتوس بخر انقدر خوب رشد میکنه ناخودآگاه شاد میشی میبینش تمرکزتون رو عز مشکلات بردارید اخبار هم خیلی کم ببینین ما اوایل زندگیمون‌همین بود همش استرس و بیم و امید....

یه شادی کم هزینه واسه خودتون جفت و جور کنید مثلا پیاده روی بعد از شام یا گلدون‌پیتوس بخر انقدر خوب ر ...

من خودم سعی میکنم اینطور باشم ولی شوهرمو چی کنم انرژی منفیش به من منقل میشه

من خودم سعی میکنم اینطور باشم ولی شوهرمو چی کنم انرژی منفیش به من منقل میشه

درست میشه اونم تقصیر نداره مردا فشار بیشتری روشونه زمان درستش میکنه تو به کارهای مثبتت ادامه بده