2777
2789
عنوان

اینجا کسی از بیمه پاسارگاد هست؟

99 بازدید | 11 پست

سلام

من چند سال قبل خودمو بیمه عمر کرده بودم بعد از یکسال که پرداخت کردم یه مشکلی پیش اومد و دیگه پرداخت نکردم تا ۵ سال. الان میتونم این مدتو که نریختم یکجا واریز کنم دوباره ادامه بدم؟

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت بخیر،  دنبال نظرات در مورد دکتر عاشوری بودم به تاپیک شما رسیدم ولی قفل بود مجبور شدم ...

اصلا پیشش نرو... 

بسیار پولکی و وقت نشناس و متوقع! من مجبور شدم برم پیشش، فقط برا تعیین وقت زایمان الکی سه بار منو کشوند مطب و ازم پول ویزیت گرفت! آخرشم وقت تعیین نکرد گفت دارم میرم مسافرت وایسا برگردم بعد!! پول زیر میزی هم میخواست اما غیرقانونی بود. منم انقباض هام شروع شد خودم رفتم صیاد رایگان زایمان کردم!!!

سلام وقت بخیر،  دنبال نظرات در مورد دکتر عاشوری بودم به تاپیک شما رسیدم ولی قفل بود مجبور شدم ...

تو مطبش یک نفر دیگه هم بود میگفت برا زنداداشش وقت سزارین داده روز عمل نیومده! کلا احساس مسئولیت نداره... 

اصلا پیشش نرو...  بسیار پولکی و وقت نشناس و متوقع! من مجبور شدم برم پیشش، فقط برا تعیین وقت زا ...

مرسی عزیز، من دکترم کابوسیه ولی چون دوست دارم طبیعی زایمان کنم گفت بیمارستان خصوصی دکتر مقیم نداره اگه رحمت پاره بشه تا من برسم خطرناکه، برو صیاد اونجا همیشه پزشک هست. سرچ کردم دیدم این عاشوری صیاده، پس با این تفاسیر هیچی.

ازینکه دانشجوی ناشی یوقت بیاد بالاسرم و گند بزنه به عمل میترسم. از طرفی میگم شاید کارم به عمل نکشه ولی خب طبیعیش هم از بیمارستان دولتی میترسم!!

شما متوجه شدی صیاد کی عملت کرد؟ راضی بودی؟اونجا بودی چیزی از کسایی که طبیعی زایمان کردند ندیدید یا نشنیدی؟

مرسی عزیز، من دکترم کابوسیه ولی چون دوست دارم طبیعی زایمان کنم گفت بیمارستان خصوصی دکتر مقیم نداره ا ...

چرا دکترم طاهری بود. 

ببین منم دکترم کابوسی بود. اما چون تو ۸ ماه خطر سقط داشتم رفتم فلسفی اونام منو فرستادن صیاد. اونجا چند روز بستری بودم تا دلت بخواد زائوی طبیعی دیدم 😄😄😄😄

ببین کلا برا زایمان طبیعی دکتری بالاسرت نیست. همش ماما هست. صیاد یه خوبی بزرگ داره اونم اینکه دائما میان بالا سرت و چک میشی هم خودت هم نوزادت و اینکه برای نوزاد دستگاه هاشون از همه جا تکمیلتره. 

من هم بیمارستان خصوصی زایمان کردم هم صیاد. تو خصوصی بعد زایمان فقط پرستار بالاسرته ولی صیاد ماما و پزشک عمومی و رزیدنتهای زنان و زایمان و ... 

اما خب بیمارستان خصوصی دکتر خودت برا سز میاد. کلا به نظرم برای طبیعی هیچ فرقی نداره کجا بری، من برام سلامت جنین مهم بود وگرنه صیاد اصلا قرار نبود برم.

نمیدونم راضی بودم یا نه... به نظرم برای من فرقی با خصوصی نداشت،  فقط اینکه تو خصوصی هر لحظه شوهرت میتونست بیاد پیشت. ولی تو صیاد نه.

مرسی عزیز، من دکترم کابوسیه ولی چون دوست دارم طبیعی زایمان کنم گفت بیمارستان خصوصی دکتر مقیم نداره ا ...

طبیعی هر جا باشی باید خودت درد بکشی! حتما حتما قبلش برو بپرس ببین کدوم بیمارستان برات زایمان طبیعی بدون درد انجام میدن. الکی خودتو اذیت نکن. و اینکه یه ماما همراه بگیر. هرچند تو صیاد ماما ریخته و کلا ولت نمیکنن خخخخخخ ولی خب اگر دوست داری کسی باشه که از قبل باهاش آشنا باشی یه ماما همراه بگیر.

طبیعی هر جا باشی باید خودت درد بکشی! حتما حتما قبلش برو بپرس ببین کدوم بیمارستان برات زایمان طبیعی ب ...

اون بخیه هایی که میزنن تو طبیعی و یا اگه به سزارین بکشه کارم اینکه کی عمل رو انجام بده خیلی مهمه. واسه همین برام سخت شده انتخاب کردن، با این تفاسیر یا باید قید طبیعی رو بزنم یا فقط با توکل به خدا جلو برم!!چون واقعا با فکر و منطق هر کدوم معایب خودشو داره.

چرا دکترم طاهری بود.  ببین منم دکترم کابوسی بود. اما چون تو ۸ ماه خطر سقط داشتم رفتم فلسفی اون ...

دقیقا چون دلم میخواد دکتری که میشناسم زایمانم رو انجام بده کلا گیر کردم!!آره منم شنیدم صیاد امکاناتش خیلی خوبه ولی پرسنلش بی اعصابن😆😆

اون بخیه هایی که میزنن تو طبیعی و یا اگه به سزارین بکشه کارم اینکه کی عمل رو انجام بده خیلی مهمه. وا ...

توکل بخدا، ایشالا زایمان خوب و راحتی داشته باشی و به سلامتی نی نی تو بغل بگیری 🥰🥰🥰