2777
2789

منظورم سایت هایی هست که نماد اعتماد الکترونیک دارند.

شده برید تو سایت ای نماد شکایت کنید؟ نتیجه داشته؟

تو بیا و بمان ... 💜

فکر کنم تو ایران و خارج زیاده شده تو خارج طرف یه فرش سفارش میده یدونه فرش سه سانتی براش میارن با کیف و کفش  سفارش میدن به چیز دیگه و زنگ دیگه بزاش میارن جدید هم اسنپ فود سفارش میدی بجای نوشابه برات دوغ میاره بجای کباب هم جوجه بجای تک نفره هم خانواده میاره 

بزرگترین گناه خیانت در اعتماد. است 
فکر کنم تو ایران و خارج زیاده شده تو خارج طرف یه فرش سفارش میده یدونه فرش سه سانتی براش میارن با کیف ...

من از یه سایت خرید کردم سفارشمو نفرستاد . جالبه نماد اعتماد الکترونیک داره ولی هیچ کس جوابگو نیست

تو بیا و بمان ... 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایذ زنگ بزنی فتا

آخه هشتصدهزار تومنه . اونقدر ها ارزش نداره که دنبالش بدوم. ولی خب من فکر کردم سایتش معتبره خرید کردم نمیدونستم دیگه به اینم نمیشه اعتماد کرد

تو بیا و بمان ... 💜
آخه هشتصدهزار تومنه . اونقدر ها ارزش نداره که دنبالش بدوم. ولی خب من فکر کردم سایتش معتبره خرید کردم ...

اگه هشتصد تومن برات پولی نبست قزبون دستت یه پونصد تومن هم به من قرض بده 😂😂😂

اگه هشتصد تومن برات پولی نبست قزبون دستت یه پونصد تومن هم به من قرض بده 😂😂😂

😂😂😂😂 پولی هست ولی خب بخوام برم فتا خیلی دوندگی داره . دستم به جایی بند نیست مجبورم خودمو بزنم به اون راه 😂

تو بیا و بمان ... 💜
😂😂😂😂 پولی هست ولی خب بخوام برم فتا خیلی دوندگی داره . دستم به جایی بند نیست مجبورم خودمو بزنم به ...

اشکال ندارع پول رو بهم قرض بده بعد خودتو بزن به اون راه 😂😂