2777
2789
عنوان

کسی تا حالا از آنلاین شاپ شکایت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 23 پست

روی نماد اعتماد سایت کلیک کنید

برید قسمت پایین شماره تماس دارن اول زنگ بزنید اگر پاسخگو نبودن برید قسمت پایین تر ثبت تخلف/شکایت انجام بدید

I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
روی نماد اعتماد سایت کلیک کنید برید قسمت پایین شماره تماس دارن اول زنگ بزنید اگر پاسخگو نبودن برید ...

رفتم تو سایتشون قسمت ثبت شکایت . سایت مشکل داشت تماس گرفتم . گفتن ایمیل بده ،ایمیل دادم دو هفتست هی میگن داریم مشکلتو پیگیری میکنیم 😐

تو بیا و بمان ... 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب تلفن نمیدن؟

جواب میدن .گفتن این مدل موجود نیست باید صبر کنی موجود بشه .گفتم پولمو پس بدین محصولی که ناموجوده چرا میذارید تو سایت که محل نذاشت گفت هفته دیگه تولید میشه برات میفرستیم. الان یک ماه میگذره هیچی به هیچی 

تو بیا و بمان ... 💜
الان میرم الکی یچی سفارش میدم اگ کسی جواب داد میرینم بهش😁میگم پس چرا کسی پاسخگوی اون نبود شکایت میک ...

جواب میدن .گفتن این مدل موجود نیست باید صبر کنی موجود بشه .گفتم پولمو پس بدین محصولی که ناموجوده چرا میذارید تو سایت که محل نذاشت گفت هفته دیگه تولید میشه برات میفرستیم. الان یک ماه میگذره هیچی به هیچی

تو بیا و بمان ... 💜
جواب میدن .گفتن این مدل موجود نیست باید صبر کنی موجود بشه .گفتم پولمو پس بدین محصولی که ناموجوده چرا ...

خدا لعنتشون کنه...با یا شماره زنگ بزن بهشون گوشزد کن که به پلیس فتا گزارش میدی

خدا لعنتشون کنه...با یا شماره زنگ بزن بهشون گوشزد کن که به پلیس فتا گزارش میدی

فردا حتما این کارا میکنم . ولی واقعا تعجب میکنم این نماد اعتماد الکترونیک به چه دردی میخوره پس 😑 اعصابم از این خورده که با خودم گفتم سایتش معتبره رفتم خرید کردم

تو بیا و بمان ... 💜