2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21071 بازدید | 351 پست
فدات بشم ایشالله..خدا حفظت کنه..فقط دلم خیلی شکست الان دیدم چند نفر گفتن شوهرت استثناستو..مجسمه شو م ...

نه باباااا همه ما اين مشكلو داشتيم 

خيلى حس بدى 

من انقدر گريه ميكردم ولى به خودم ميگفتم تو بايد بتونى ،خيلى سعى كردم براى من چهل روز طول كشيد تا تونستم،تازه رفتم دكتر گفت نتونستى بوتاكس ميكنيم و اين كارااا ولى من گفتم خودم درستش ميكنم  

و خوب چون شوهرت هم فكر ميكنه اون ى مشكلى داره كه نميتونه اونم رفتارش ى طورى ميشه 

من شوهرم خيلى خوب بود ولى رفتارش ى طورى شد انگار من مشكل دارم ولى الان كه بهش ميگم ميگه نه من چون نميتونستم از دست خودم عصبانى بودم و احساس ناتوانى داشتم 

و جدا از همه اين كارها صدقه هم بده و چهار قل زياد بخون ،آيت الكرسى بخون آروم بشى انشالله مشكلت حل بشه دركت ميكنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به حرف بقیه توجه نکن .. 

شما از لحاظ فیزیکی هیچ مشکلی ندارییییی .. نهایتا اگه مشکلی باشه از بکارت هست خب؟ که اگه اگه اگه مشکلی باشه بهش میگن پرده سپتوم دار .. اما شما که میگی معاینه شدی دکتر گفته مشکلی نیست .. اگه دو دلی برو یه متخصص زنان دیگه 

به فرض اگر مشکل این بود یه جراحی ساده ست تو خود مطب انجام میشه هیچ دردی نداره .. ته تهش شاید یکی دو روز بعدش لکه بینی داشته باشی 

درمان واژینیسموس رو اصلا پیشنهاد نمیکنم بری پیش متخصص زنان .. چون متخصص زنان حیطه شغلیش این نیست .. باید بری پیش س.ک.س تراپ .. 

این مشکلی که داری فقط و فقط مربوط به ذهنته و وقتی که یه مقدار مشکلات روحی داری این ماجرا تشدید میشه .. این بی میلی همسرت یه درصد خیلیییی زیادش بابت همین قضیه س .. باور کن این حل بشه زندگیت از این رو به اون رو میشه ..

این ترسی که داری واقعا دست خودت نیست اما درمان شدنت دست خودته .. خواهش میکنم پشت گوش ننداز 

همسر شمام بنده ی خدا مشکل عجیب غریبی ندارن .. از نظر روحی یکم بهم ریختن و فکر می‌کنن دیگه رابطه و اینا منتفیه .. مطمئن باش هر مرد و زنی نیاز داره ولی یه چیزایی پیش میاد که میگه بیخیال و‌ سرکوب می‌کنه این نیاز هاشو .. 

حرف منو به عنوان خواهر بزرگترت گوش بده .. نذار کارد به استخون برسه

باشه ولی شاید شنبلیله یه دلیلی داره که یکشنبه ها نمی لیله :))
نه باباااا همه ما اين مشكلو داشتيم  خيلى حس بدى  من انقدر گريه ميكردم ولى به خودم ميگفتم ...

چه خوب شد که نرفتی بوتاکس کنی .. همه ی اینا بی نتیجه ست .. 

فقط باید ذهنتو آماده کنی و یه سری تمرینات هست که مخصوص همین مشکله .. تنها راه درمانش همیناست

عزیزم به حرف بقیه توجه نکن ..  شما از لحاظ فیزیکی هیچ مشکلی ندارییییی .. نهایتا اگه مشکلی ب ...

خیلیییی ممنونم ازت عزیزم..پس منظور شما اینه بهتره اول برم پیش س.ک.س تراپ؟یا زنان

خیلیییی ممنونم ازت عزیزم..پس منظور شما اینه بهتره اول برم پیش س.ک.س تراپ؟یا زنان

قربون تو 

آره اونا تخصصشون تو همینه .. بعضی دکترای زنان هم هستن که تو این زمینه تخصص دارند اما اکثرشون فقط بیماری های زنان و جراحی تو حیطه شغلیشونه .. 

س.ک.س تراپ خیلی بهتر می‌تونه راهنماییت کنه ..

اگه تهرانی یا امکانشو داری بری تهران (اعظم خیابانی) یکی از بهتریناست تو این مورد .. 

اگه واقعا مشکلت همین باشه ، من دیدم تو اینستاش نوشته باید یک جلسه حضوری بری ویزیت بشی .. بقیه جلساتش غیر حضوری تو واتساپه 

ببین اصلا نترس درمانش هییییچ هزینه ای نداره الان من اینجا نمیتونم خیلی راحت صحبت کنم اما مطمئن باش زیر ۵۰ هزار تومن خرجشه واقعا خنده داره 

[QUOTE=291434563]قربون تو  آره اونا تخصصشون تو همینه .. بعضی دکترای زنان هم هستن که تو این زمینه تخصص دار ...[/QUOTE 

خیلی ممنونم ازت عریزم..میترسم بگه چند بار دیگه بایذ رابطه باشه تا قطعی بشه 😢

واقعااااا؟, همین واژیمینوس ؟

آره عزیزم فقط ایمان داشته باش که مشکلت حل میشه .. باورت میشه بعضی ها ۱۰سال بوده رابطه نداشتن؟؟؟ حتی دیدن اینجوری نمیشه باردار شد رفتن آی یو آی کردن بچه دار شدن .. پس از مشکلت غول نساز .. حل میشه به امید خدا 

فقط بیخیال نباش ..