2777
2789
عنوان

خیلی سخته..... خیلی

159 بازدید | 32 پست

همیشه فکر میکردم خیلی سختی کشیدم اما این سختی خیلی بده .....اینکه یکیو بدجور دوسش داشته باشی اما بشینه واست از عشقش سابقش بگه بگه نامزدم دربارش باهات حرف بزنه ک تو ارومش کنی خیلی سخته خیلی امیدوارم هیچوقت این حسو درک نکنید فقط بگین چجوری کمکش کنم چجوری حالیش کنم اون رفته تروخدا نیاین بگین خرمو ولش کنو اینا خاهش میکنم کمکم کنید داغونم خودم نمک رو زخمم نپاشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکش سمت خودتت.بهش محبت کن بزا جذبت بشه.هی نگران حالش شو پیام بده.ببین چیزی خورده نخورده.

اگه بدونی من چقدر دوسش دارم نمیدونی ک چقدر میخامش وقتی واسم میگه ها اشکام میریزع قلبم میسوزع چجوری خودشو کوچیک کرده بخاطرش چجوری باش بوده

😭😭😭😭نمیدونی ک اصلا فقط ارومم باهاش نفهمه درونم چه اشوبیه

والا من از تو بدتره همش دارم مسخره بازی در میارم چرت پرت میگم شام مهمونش میکنم ولی خودم انگار دارم خودمو خفه میکنم😔

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
والا من از تو بدتره همش دارم مسخره بازی در میارم چرت پرت میگم شام مهمونش میکنم ولی خودم انگار دارم خ ...

دقیقا منی رفتیم بیرون نگام میکرد من خر ذوق الان همش نگرانشم همش حالش میپرسم ته اوسکلی  براش درمیارم اخع مامانم میگه تو چته چرا اینجوری شدی 😭😭

دقیقا منی رفتیم بیرون نگام میکرد من خر ذوق الان همش نگرانشم همش حالش میپرسم ته اوسکلی  براش درم ...

ادم آتیش میگیره همش از اون حرف میزنه میدونی اونی که من دوسش دارم به خاطرش ۴ ماهه افسردگی گرفته🥲🤦🏻‍♀️

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
ادم آتیش میگیره همش از اون حرف میزنه میدونی اونی که من دوسش دارم به خاطرش ۴ ماهه افسردگی گرفته🥲🤦🏻 ...

منم میگه نمیتونم فراموش کنم کاراشو عین زنو شوهر بودیم باهاش خرید رفته بیرون رفته پول بهش می‌داده یعنیا نمیدونی چه حسیه ادمی ک باتو رکه راحت حرفشو میگه واسه اون دختر چجوری کم میاره😭میدونه چقدر دوسش دارم اما هعی