2777
2789
عنوان

چشم شور دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 84 پست
آيه معروف به «إن يكاد»  «وَ إن يَكادُ الَّذينَ كَفَروا لَيُزلِقونَكَ بِأبصارِهِم...» (3 ...

علم تفسیر بسیار کار پیچیده و مشکلی و نمیشه هر برداشتی خواستیم از قرآن انجام بدیم

این معنی بیشتر به نظر میاد وقتی کافران با چشم بتو اشاره میکنند که این دیوانه است این یعنی استغفرالله پیامبر قرآن را می گفتن شعر حضرت محمد هم شاعر خطاب میکردند می فرماید که اینطوری نیست قرآن راه هدایت بشریت است 

اگر می فرمود هر وقت کافران با چشمانشان نگاهت کردند تو بترس و اعمالی انجام بده که چشم شورشون از تو بلند بشه اگر نه بلا سرت میاد بله حرف شما درست بود 

تفسیر البته باید توسط عالمی مثل آقای قرائتی باشه که علم تفسیر بلد باشه  

عزیزم من پرسیدم چیکار کنم چشمش به ما نخوره  نمیدونم چرا تاپیک که میزنیم هر کسی وارد میشه انتقا ...

گلم درمورد اعتقادت به چشم‌ شور یک دوست تاپیک میزنی 

خیلی طبیعیه بهت بگن خوب با این ذهنیت  با این فرد معاشرت نکن . این صداقت و  احترامیه که به شخصیت آدمها میذاری و مشکلی که داری هم حل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما بعداز 6 سال ازدواج دوتا از وسیله های خونمونو تازه خریدیم ایقد همه دیدن و گفتن حالا خودشون پو ...

دقیقا همه چشم دارن 

من خودمم

ام این بنده خدا خودشم بی خبره 

واقعا اینجور زندگیم نابود میشه 

هر روز یه اتفاق 

همیشه هم بهم از زندگیه این و اون میگه که چقد شانس دارن اونوقت من شانس ندارم ،مطمعنم از منم همینو‌میگه 

چون حتی ما رستوران میریم تا دو روز میگه خوشبحالت رفتی گشتی من نرفتم

نه عزیزم  اصلا و ابدا من بهش فکر هم نکرده بود  مدتی بود که هر وقت میومد میرفت ظرفام میشک ...

آره چشم تو دست آدم نیست واقعا.. حتی خودم شده چشمم رفته سمت کسی ناخودآگاه و واقعا ناخواسته چشم خورد بهش همیشه و ان یکاد میخوندم اون بارم نخوندم.. شاید اونایی اعتقاد ندارن بگن خرافات و تلقینه ولی من اصلا تلقین نمیکنم و امتحان شده اس.. 

گلم درمورد اعتقادت به چشم‌ شور یک دوست تاپیک میزنی  خیلی طبیعیه بهت بگن خوب با این ذهنیت   ...

نمیتونم قطع ارتباط کنم ،نمیشه 

چی بگم بگم دیگه با من کاری نداشته باش؟؟

اخه نمیشه که .،من خودم الان گیر افتادم چیکار کنم 

نه گلم ربطی به حسادت نداره.. مثلا یهویی یه بچه به چشمت شیرین میاد و یا خیلی خوشگله.. یعنی حسودیت شده ...

وآن یکاد خوندن کار بسیار خوبیه آفرین . اما چشم شور اصلا منشا علمی نداره... علم احتمال تو ریاضی را بخوانید با دقت متوجه می شید چرا بعضی اتفاقها بعضی اوقات پیش میاد جبر و احتمال 

نمیتونم قطع ارتباط کنم ،نمیشه  چی بگم بگم دیگه با من کاری نداشته باش؟؟ اخه نمیشه که .،من خودم ...

خودتو از شر وسوسه های شیطان خلاص کن و دیدتم به مردم مثبت کن و مطمئن باش ماوراالطبیعه فقط دست خداوند و بس... هر کس یاد خدا رو تو دلش داشته باشه دلش آروم میگیره مثل همون دوستمان که گفتن قرآن میخونم دادن صفات و القاب بد به آدم مومن کار خوبی نیست ... 

دقیقا همه چشم دارن  من خودمم ام این بنده خدا خودشم بی خبره  واقعا اینجور زندگیم نابود م ...

من درکت میکنم.. ما خودمون هنوز مستاجریم ولی اونا تازه عروس دومادن و با وامشون و کادوهای عروسیشون خداروشکر فوری یه خونه خریدن.. ولی همش انرزی منفیه.. یعنی میاد خونم یهویی بعدش من انگار یه چیزیم شده از بس انرژی منفی میده و حرف از نداری.. یبار بنده خدا گفت این لیوان چقد بزرگه.. فرداش میخواستم در بیارم چای بخورم دیدم کامل شکسته.. یعنی خودم و همسرم هنگ کردیم.. حالا شاید بنده خدا نیتی نداشت ولی آدم چشمش ناخودآگاه میره سمت چیزی و اون موقع باید صلوات و چهار قل و آیه چشم زخم بخونه تا تاثیر چشمش بره

نمیتونم قطع ارتباط کنم ،نمیشه  چی بگم بگم دیگه با من کاری نداشته باش؟؟ اخه نمیشه که .،من خودم ...

ببین من حرفم رو تو کامنت اول گفتم 

الان هر چی بگم تکرار اونه و خوشت نمیاد

ولی به احترام پرسشت مجدد میگم 

شما خودت یک خانم . از کدوم بیشتر ناراحت میشی ؟ دوستی بهت بگه به دلایل شخصی ادامه معاشرت رو صلاح نمیدونم و شرمنده و خوشبخت باشی 

یا بیایی و بری و هر دفعه تو صورتت بخنده ولی تو دلش فکر کنه شما حسودی و بدی و به زندگیش چشم داری و چشمت شوره و ایشون از چشم شما در عذابه و دنبال راه حل از شر شماست و ...‌

جواب منو نده . صادقانه تو دلت خودت بگو . کدوم زشت تره🌷    

گلم همون انرژی منفیه که الانامیگن هست.. 

والله من یبار خیلی کتاب راز را خوندم احتمالا خوندینش ولی کارها و تمریناتشو انجام دادم که نشد بعدها خیلی دانشمندان این کتاب را نفی کردند . خوار شوهر من خیلی اونا رو بلده نمیدونم چاک راه آدم کجاس و یوگا میکنه و کله اسب و فیل وایساده و قایق میخره میزاره خونشو بعد بیشتر وقتا هم متاسفانه بد میاره،. دیگه منم ازش میپرسم جوابی نداره که بده البته یوگا خوبه و فنگ شویی هم علم خوبیه آرامش خودش استرس را میبره دیگه ولی انرژی مثبت یه نظریه علوم انسانی چون علوم انسانی اثبات نمیشه بعضی وقتا سالها بعد می فهمن اشتباه بوده به هر حال من همیشه وقتی بد بیارم فکر میکنم کجای کارم اشتباه انجام دادم از خدا فقط کمک میخوام گره از کار همه و آخر من باز کنه 

والله من یبار خیلی کتاب راز را خوندم احتمالا خوندینش ولی کارها و تمریناتشو انجام دادم که نشد بعدها خ ...

اره گلم اینجور نیست که دیگه همه چیو بگیم چشمه.. مثلا هنوز کسی از هیچی تو خبر نداره ولی یهویی بگی نه فلانی قبلا یه چشم زده الان چشمش خورده به من.. خب اینکه اصلا منطقی نیست.. ولی خب گهگاهی یهویی میبینی چشمت میره سمت چیزی یا کسی ناآخودآگاه چشمت میزنه.. نه گلم کتاب رو نخوندم.. خوبه؟ 

ببین من حرفم رو تو کامنت اول گفتم  الان هر چی بگم تکرار اونه و خوشت نمیاد ولی به احترام پرسشت ...

قبول دارم آفرین بشما اگر واقعا یکی از من به شدت البته بیخودی بدش میاد ترجیحم اینه به من بگه و منم نرم نه اینکه تو صورتم بخنده و متنفرم باشه اونم بی دلیل

متملق گر تملق میکند با خنده زهر در دل میکند...

خودمونو جا آدمی بزاریم که فکر میکنیم چشمش شوره ببینیم چه حالی پیدا میکنیم این که به آدم بی خود و بی جهت بگن چشم شور کمال بی انصافیه! از کجا معلوم اون اصلا چون نخواسته ما نرنجیم از سلیقمون تعریف کرده باشه و اصلا هم به نظرش هیچ قشنگ‌نبوده... چی بگم حالم ازی حرفها بد میشه کلا روز همگی شاد

اره گلم اینجور نیست که دیگه همه چیو بگیم چشمه.. مثلا هنوز کسی از هیچی تو خبر نداره ولی یهویی بگی نه ...

کتابش راجب همون انرژی های مثبت میگه هر چی را با عمق دل از کائنات بخوای کائنات بتو میده ولی من هر چیو با خلوص دل از خدا میخوام اگر بده شکر بسیار میکنم اگر نده حتما به صلاح من نبود و باز ازینکه نداد خدارو شکر میکنم وقتی از خدا یه بچه خواستم ۲۵ سال دعا کردم و وقتی نداد فهمیدم پس به نفعم نبود شاید مریضی میگرفت بد میشد معتاد میشد کی از سرنوشت ماها خبر داره جز خودش من باز شکر کردم الان صلاح دونست و باردارم بازم شکر بعضی میگن چرا انقدر دیر ولی لابد حکمتش بوده و باز شکر شکر شکر 

ببین من حرفم رو تو کامنت اول گفتم  الان هر چی بگم تکرار اونه و خوشت نمیاد ولی به احترام پرسشت ...

اصلا به زندگیه من چشم نداره 

شما متوجه نشدی من چی میگم 

من اصلا نگفتم به زندگیم چشم داره 

میگم چشمانش انقد قویه ،حتی اگر مادره خودشم چیزی بخره شاید اونم چشم کنه