اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
اصن زندگی اینجا سوزاننده هس. دیروز تو همین سایت ینفر نوشته بود گوشت افغانستان کیلویی۱۳۰ اونوقت اینجا نزدیک ۵۰۰. اگ واقعی باشه(ک هس) واقعا سوختم. دلم سوخت جوونیم سوخت ارامش و اعصابم سوخت
تاپیک توام توسط نی نی یار خواهد سوخت🙁
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
همسرم کلینیک ساختمانی داره،ی مشتری داشت دوسال پیش کل تاسیسات (۸ تا رادیاتور،دوتا پکیج،دوتا توالت ایرانی،دوتا روشویی معمولی،و لوله و اتصالات و شیرآلات و دوش)خونه ی دو طبقه ش شده بود ۲۰ میلیون بعد اومده بود کم و کسریشو بخره دوتا توالت فرنگی متوسط با سیفون و چندتا شیر که زیر روشویی و توالت فرنگی میبندن شد ۲۰ میلیون 😐😐