2777
2789
عنوان

یک چیز بگم بسوزید 🔥

243 بازدید | 10 پست

می دونستید که

با پول پراید میشد بهترین و آخرین مدل ماشین بروز دنیا رو سوار بشیم ؟

می دونستید که ساده ترین آپشن های جهان به روی ماشین های ما نیست ، بعد به خودمون میگیم خودرو تولید میکنیم   

یک چیزی هم شما بگید تا خیلی بسوزیم ...🔥

اگر بگیم خودمون میسوزیم و به تعلیق شدگان میپیوندیم

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

میدونی  من اگر ب هاچ بک نرسم می‌سوزم🥺

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آتش گرفتم حالام اتیشتون میزنم بسوزید😐

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

کاربریمم میسوزه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

اصن زندگی اینجا سوزاننده هس. دیروز تو همین سایت ینفر نوشته بود گوشت افغانستان کیلویی۱۳۰ اونوقت اینجا نزدیک ۵۰۰. اگ واقعی باشه(ک هس) واقعا سوختم. دلم سوخت جوونیم سوخت ارامش و اعصابم سوخت

تاپیک توام توسط نی نی یار خواهد سوخت🙁

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من چند روز اینو شنیدم یعنی شااااخ در اوردم

همسرم کلینیک ساختمانی داره،ی مشتری داشت دوسال پیش کل تاسیسات (۸ تا رادیاتور،دوتا پکیج،دوتا توالت ایرانی،دوتا روشویی معمولی،و لوله و اتصالات و شیرآلات و دوش)خونه ی دو طبقه ش شده بود ۲۰ میلیون بعد اومده بود کم و کسریشو بخره دوتا توالت فرنگی متوسط با سیفون و چندتا شیر که زیر روشویی و توالت فرنگی میبندن شد ۲۰ میلیون 😐😐

علی برکت الله