2777
2789
عنوان

به دادم برسید بچم ۴روزه پی پی نکرده چیکارش کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 61 پست

ای جونم پسرمنم امبن داستان داشت تا ندت ها میترسید یبوست داشت بهش الو انجیر کزوی .....اینا بده اگه مثل پسرمن نمیخوره نصف شیاف مخصوص پی پی بذار همه پی پی هاش میاد .ولی لعنتی شوهرم یبار پی پی کرده بود از شلوارش یه کوچولو افتاده بود بزرون دعوا کرد ترسید دیگه میترسید بچه م نمیکرد تا خوب شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم پسرمنم امبن داستان داشت تا ندت ها میترسید یبوست داشت بهش الو انجیر کزوی .....اینا بده اگه مث ...

رایتی سربت انجیر هم بده پی پی میکنه نترس ترسیده من مخصوص پی پی پوشک میبستم بچه پی پی کنه بازم میترسید  

بردیش توالت پی پی خودشو دیده؟

ادرار و مدفوعش دیده ترسیده اینا چیه ازش خارج میشه

بچه بزرگه.کیوی با پوست اگه میتونی بده بهش

گل محمدی دم کن شیرینش کن بده بخوره

گلابی رنده کن ۲تا بده بخوره

هویج رنده کن بده

آلو بده بخوره

اینا ملین

شیاف گلیسیرین بذار براش زود دسشویی میکنه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
ناهارشو بخوره اگه دیدم بازم نکرد حتما براش شیاف میزارم 

فقط بهش ملین بده میوه و سیب بده نگران و مضطزب نباش نوه خواهرم با اینکارا تا چهار سالگی از ترس نمی‌رفت دستشویی

یبوست رو جدی بگیر  بچه من تو همین سن بستری شد و قرار بود عمل بشه ب خاطر یبوست اش ک خدا رحم کرد ...

وای خدا

بچه من هیچوقت یبوست نداشته ولی تو این چندروز از ترس نکرده و اینجوری شده  خودشو نگه میداره 

پاییزیم🍁🍁🍁🍂🍂🍂
خب مشکلش ترسشه  دکتر چی ببرم چیکار میکنه دکتر واسه این موضوع؟

خوب یه دارو میده بهش که اگه خودشو گرفت برای پی پی خودش دیگه نتونم سفت کنه پی پی بیاد 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️