2777
2789

دختر من یک ماهشه شبا بیداره عصرا میخوابه چکارکنم خوابش تنظیم بشه؟از بیخوابی سرندارم😪😪

از یکسالگی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ها با هم متفاوتند اما اگر منظورتون اون خواب مفید که قشنگ از ۱۰ بخوابه تا صبح با عرض پوزش زهی خیال باطل😂😂😂

دیگه املاک شد مادر که میشی بچه ۲۰ سالشم بشه شما دیگه خوابت سبک سبک میشه 

اما چنتا نکته معمولا از ۶،۷ ماهگی بخصوص به غذا که بیفتن خواب شبشون بهتر میشه اونم باز دو سه مرتبه برای شیر پا میشن تا وقتی از شیر بگیرین حدود دو سالگی دیگه کامل میخوابن

دومین نکته اینکه فعلا تا یه مدت خونه مرتب و همه چی سرجاش رو فراموش کنید هیچکس هم از شما که نوزاد دارید توقع نداره مطمین باشید پس هر وقت نوزاد خوابید صبح ظهر شب شما هم بخوابید ...لطفا تا مدتی هم هر کمکی بهتون شد بپذیرید....

تازه بچه دیگه ایی ندارید راحته کارتون 

واای تو بچه دوم سوم مصیییبته نوزاد مبخابه اون یکی بیداره و نمیتونید پس حالا که یکیه بخواب خواهرم،🤪😁

من مردم دیگه تا دوسالکی

نه اونجوریم نیست دیگه از یکی دو ماه دیگه هم شما عادت میکنی هم خواب های سه چهار ساعتی می‌کنه شما هم میخوابین بعدم همون‌طور خواب پا میشه شیر میخوره می‌خوابه باز.‌‌

ضمنا شب ها کنار خودتون بخوابانید همون‌طور دراز کش شیر بدید هم خودتون هم نوزاد دیگه کامل از خواب پا نمیشید

عزیزم بچه ها با هم متفاوتند اما اگر منظورتون اون خواب مفید که قشنگ از ۱۰ بخوابه تا صبح با عرض پوزش ز ...

عزیزدلم همین یکی نمیزاره بخوابم فعلا توبه کردم کلا از بچه دیگه فکر بچه‌دوم نیستم یک ماهه ده ساعت نخوابیدم

نه اونجوریم نیست دیگه از یکی دو ماه دیگه هم شما عادت میکنی هم خواب های سه چهار ساعتی می‌کنه شما هم م ...

شیرخشکیه وای کاش میخوابید شبا سه چهارساعت من دیگه نمیکشم

شیرخشکیه وای کاش میخوابید شبا سه چهارساعت من دیگه نمیکشم

ما همه راهی امتحان کردیم، سشوار، صدای خش خش رادیو، تو پتو گذاشتن ، رعایت رژیم غذایی سفت و سخت به حدی که دیگه دارم از بین میرم، شیر خشک، دارو رفلاکس و کولیک همین که گریه هاش کمتر شده باز خداروشکر