2777
2789
عنوان

بابام از خونش بیرونم کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خوب من بطور کامل بیرونم کرد؛)

بدون اینکه دعوا بینمون باشه

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
داغ کردم پاشدم جمع کردم ولی اینک بابات بیرونت کنه خیلی بدتره داداشمم قبلاً بیرونم کرد چند بار بروم ن ...

بزار چند روز بگذره بابات مخ مامانتو میخوره میگه خونه ساکت شد نترس میان بهش سر میزنن نوه یه جیزیه ادم از بچص میگذره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اولا دادشت کیه که تورو بیرو کنه؟ چرا همون اول یه دعوای طایفه ای راه ننداختی تا کسی جراعت نکنه بهت حرفی بزنه؟

دوما دیگه تا بابات از دلت در نیاورده هر اتفاقیم که افتاد نرو اونجا

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .

وقتی شما داد زدی اونم به هم ریخته عصبانی شده خوب بهش برخورده حالا حرفی زده که احتمالا از رو عصبانیت اون لحظه بوده بعد پشیمون میشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نمیگم هیچوقت

من ۳سال نرفتم بعدش مجبور شدم برم عروسی برادرزاده ام اون استان چند شب خونه پدرم موندیم .یکسال بعد فهمیدم چقدر پشت سرم به یکی از خواهرام حرف زدن.مفت خورن .خونه بهم ریختن .کمک مادر نداد غذا درست کنه .....خدا میدونه علیرغم درد بی امان سیاتیک پام من کوتاهی نکردم

منم میرم خونه بابام هرروز سر بچه هی دعوامون میشه میگن پاشو برو خونت یا دیگ نیای من خیلی ناراحت میشم ...

من بودم بار اول که میگفتن دیگه نمیرفتم

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
هر جور میلته من هم خودم هم شوهرم تک فرزندیم یعنی کلا هیشکی رو نداریم😅 تازه تو شهر خودمم نیستم دوست ...

عزیزم حتما دلایل محکمی داری برای خودت . ولی مطمئن باش اونها از غم دوریت زجر میکشن حتی اگر ازشون خبرهای جشن و شادی و مسافرت بشنوی

بابای من عاشق بچست و عمرا بزاره بچه ای بخوابه ، خوابم باشه بیدار می‌کنه تا باهاش بازی کنه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)