2777
2789
عنوان

بابام از خونش بیرونم کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 100 پست
من خودم بچم بد خوابه می‌دونم اسی چی میگه درکش میکنم ولی هرچی اصلا نباید پدر مادر بچه رو از خونه بیرو ...

منم همینو میگم میگم فش میداد دعوا میکرد چرا بیرونم کرد لهم کرد الان اگ میخاستم برمم دگ روشو ندارم برم باحرفی ک زد 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

اینکه خوبه خواهرم ازدواج کرده بابام هرگز آدم حسابش نمیکنه دیروز یه سوال خواهرم ازش پرسید توی جمع حتی ...

بیچاره خواهرت

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا پدرتوبیامرزه اینجوری نگو بچه پاره تنه آدمه نباشه جیگرت آتیش میگیره مرگم حقه هممون ی روز می ...

متشکرم

خدارحمت کنه امواتتون رو

ببرش خونه ات بخوابون زودتر یا‌موقع خوابش دراتاق رو قفل کن

هیچی پدر ومادر نمیشه حتی همون بچه 

عزیزم  من مجردیم خانوادم برام هرکاری بگی کردن هیچییی کم نداشتم  بعد ازدواجم کلا همچین عو ...

چکار کنم انقد زود رنج نباشم دست خودم نیست 

بچم پسر نیس دختره

یادمه خونه پدربزرگم میرفتیم نمیذاشت هیچکدوم بخوابیم هعی میرفت مغازه خوراکی میخرید عصر میبرد بیرون خو ...

دقیقا همینه نبایدحساس بود بچه های ما حتی شب چهارشنبه سوری بابابام توکوچه ترقه بازی میکردن بعدمابچه بودیم جرات داشتیم اسم. ترقه بیاریم همین پدر اویزونمون میکرد ولی برای نوه فرق داره ظهرکه میخوابید ماصدانمیدادیم حالا خوابه بچه ها باسه چرخه میرن ازروش ردمیشن غش میکنه ازخنده پدربزرگا بانوه هاشون بازم بچه میشن

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
چکار کنم انقد زود رنج نباشم دست خودم نیست  بچم پسر نیس دختره

دورازجون به نبودنشون فکرکن تاهستن قدربدون خوب یابد پدرمادرن عزیزم

منم همینو میگم میگم فش میداد دعوا میکرد چرا بیرونم کرد لهم کرد الان اگ میخاستم برمم دگ روشو ندارم بر ...

گفته پاشوبروخونت میخندیدی نمیرفتی عزیزم جدی نمیگن مادرمنم حوصله نداره وقتی هممون میریزیم اونجاسرسام میگیره جدی میگه پاشیدبریدخونتون دیگه مامیخندیم میگیم خونه بابامونه اونم خنده ش میگیره حساس نباش بازم برو

ملومه ک برخورده من ی زنم ک از بچه داری خانه داری خستم با شب بیداری و سروکله زدن با بچه و شوهر سر میک ...

شرایط همه تقریبا مثل شماس

ولی چاره چیه خواستیم باید پاشم وایستیم

تازه یه سری مثل من هیچکس نیس نیم ساعت بچشنو نگه دار یه دوش بگیرن

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
من نمیتونم بزنم سلیطه بازی همیشه قبل زدن حرفم صدام میلرزه گریم میگیره

پس بار اول نباید اسم هیچ گدومشونو میاوردی

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .