2777
2789
عنوان

بابام از خونش بیرونم کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 100 پست
واقن خوشبحالشون منم گفتم ازین ب بعد فک میکنم بابا ندارم هرچند ک ازاولم زیاد نقشی تو زندگیم نداشت

من درکت میکنم از بابام بدم میاد همیشه ازارم داده اینایی ک میگن چی میشه مگ باباته هیچ درکی از بابای بد نداشتن تو هوا ی چیزی میگن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
واقن خوشبحالشون منم گفتم ازین ب بعد فک میکنم بابا ندارم هرچند ک ازاولم زیاد نقشی تو زندگیم نداشت

دقیقا 

بزرگترین حسرت یه دختر تو زندگیش داشتن پدر خوبه 

حتی از شوهر واجب تره حداقل شوهر همخون خودت نیست ولی پدر باید تکیه گاه آدم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راه دورم سالی یکبار میرم خونمون ولی یک ماه میمونم همیشه خواهرم بیرونم میکنه

واسه‌چی خواهرت بیرونت میکنه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

پسرمن دوسالش بود میرفتم خونه بابام شلوارشو درمیاوردم بره دسشویی دیگه نمیپوشید لخت توحیاط بدون دمپایی آب بازی میکرد میفتادتوباغچه بابام میذاشت دنبالشون اگه خونه خودمون بود نمیذاشتم ولی اونجا جلوبابام هیچی نمیگفتم هرکاری میخواستن میکردن بعدمیومدن خونه دیگه میدونست نمیتونه ازاون اذیتا بکنه اشکال نداره ناراحت نشوعزیزم 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

اینکه خوبه خواهرم ازدواج کرده بابام هرگز آدم حسابش نمیکنه دیروز یه سوال خواهرم ازش پرسید توی جمع حتی بهش نگاه هم نکرد منم یهو بغضم ترکید توی جمع اینقدرررر برا خواهرم گریه کردم ولی بازم مگه آدم خالی میشه خواهرم واقعا بی گناهه تنها کسی بوده که همیشه احترامش نگه داشته 

عزیزم توهم حتما بدبرخورد کردی اونام عصبانی شده بچت چندوقتشه؟ وقتی گریه کردی اونام فهمیدن؟ چیزی نگ ...

اره ولی خب می‌دونه بچه من چقد عتیقس وقتی خابش میاد نخابه چقد اذیت می‌کنه اندازه سوزن درک نمیکنه همیشه کارش همینه اره فهمیدن بیچاره مامانم ک گیر این قوم ظالمین افتاد طفلک ابجیم گریه میکرد میگف آبجی میذاری منم بیام خونت با بچه بازی کنم منم انقد حالم بد بود اصن جوابشو ندادم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

هرکس تنها بره قاضی پیروز برمیگرده. مطمئنی رفتار خودت صحیح هست . اگر هیچگونه ایرادی در رفتار خودت نمیبینی ؛ دیگه باهاشون رفت و آمد نکن .

این کاربری دست دونفر هست  

مجرده همیشه خودش کیف میکنه پول فراوان‌و امکانات در دسترسش ما میریم حسودی میکنه به مامانم میگه چر ...

دقیقا داداش منم همین کارا رو می‌کنه اونم مجرده

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

باز خوبه استارتر نزدیکه

هروقت اراده میکنه میزنه بیرون

میاد خونه خودش

من بیچاره میگردم دنبال بلیط پرواز 

بسختی گیر میاد

التماس خواهرم میکنم میگم تورو خدا امون بده تا روز پرواز 

بی محلی میکنه حرف نمیزنه باهام

نمیزاره بچم از خوراکی هاش بخوره

پشت سر بچم و من حرف میزنه

دقیقا  بزرگترین حسرت یه دختر تو زندگیش داشتن پدر خوبه  حتی از شوهر واجب تره حداقل شوهر ه ...

اره واقن باز پاشدم اومدم تو همین خراب شده 

دقیقا داداش منم همین کارا رو می‌کنه اونم مجرده

الانم خواهرم عقد کرده

جهاز خریده حهازو بردن 

نامزدش از خودش خونه داره

جهاز را چیدن

ولی عروسی نمیکنه بره

بعضی شبها با نامزدش میرن خونه خودشون 

همیشه خونه مادرمه

اینطوری خرجشون درنمیاد