2777
2789
عنوان

پیام دادم به احکام شرعی

228 بازدید | 10 پست

پیام دادم به احکام شرعی گفتم پریود بودم رو فرش دراز کشیده بودم بلند شدم دیدم شلوارم خونیه ولی لک خون روی فرش نتونستم پیدا کنم چون طرح داره گفت فرش پاکه،گفتم پای خیس بزارم روی فرش نجس نمیشه گفت ن گفتم که فرش پاکه،الان چیکار کنم روی حرفش حساب وا کنم؟

چرا ترکوندی؟!!؟

بله درست گفته دیگه عزیزم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروز خودمو کشتم آنقدر فکر و خیال کردم نجس شد 

نه نجس نیس تو که نمیدونی و پیدا هم نکردی دیگه پاکه اذیت خودت نکن 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بله. فرش پاک هستش. اگه با چشم ندیدی و با پست لمس کردی( که البته ملاک اول با چشم دیدن هستش) چیزی نبوده فرش پاک هستش. چون خون رو فرش اثر نداشته . اصلا هم به دلت بد راه نده. وسواس گونه هم رفتار نکن. فرش پاکه.

نهایت نهایت نهایت اگه دیدی دلت بر نمیداره ( که بهش بگو برداره) یه لگن بذار زیر فرش. یه پارچه آب ( فقط یه پارچه آب ولو کمتر هم کافیه) در سه نوبت بریز روی قسمت مربوطه تا آب ازش رد بشه و بریزه تو لگن 

پاک پاک پاک. این روشی که بهت گفتم برا نجسی مثل جیش بچه انجام میشه.

برای اینکه فرشت زودتر خشک بشه هم باز یه لگن بذار زیرش. پنکه هم داری روشن کن .

اما باز میگم اصلا نیازی به این کار هم نیست. چون فرش پاکه و بهتره این کار رو هم انجام ندی

از دیروز خودمو کشتم آنقدر فکر و خیال کردم نجس شد 

اگه از دیروز تو فکر و خیال این موندی و خودت رو اذیت کردی بدون علائم وسواس فکری و وسواس پاکی داره میاد سراغت حساااابی مواظب خودت باش و اصلااا اعتنا نکن

بله. فرش پاک هستش. اگه با چشم ندیدی و با پست لمس کردی( که البته ملاک اول با چشم دیدن هستش) چیزی نبود ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی،اینجا جون هوا سرد و بارونیه اگه بخوام خیس کنم فرش و زود خشک نمیشه و بوی نم خونه رو پر میکنه

چرا ترکوندی؟!!؟
دقیقا دچارشم

نمیدونم چند سالته. اگه جوان هستی و فکر می‌کنی دچارش شدی و اگه تحت درمان نیستی تو رو جدا برو دیگر باش. الان مادر من. روانیمون کرده. یا زن عموهای شوهرم کلااا قطع ارتباط کردن با بقیه و سالهاست هیچی کس خونه شون رفت و آمد نمیکنه. چون وسواسی هستن.