2777
2789
عنوان

شده ی دفعه تغییر کنید؟؟؟

227 بازدید | 26 پست

مثلا ی حرکت بزرگی توی زندگیتان انجام بدین به کار بزرگ ی شغلی ی پیشرفت بزرگی

درست زمانی که نامید بودین بلند شین

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بله سه سال پیش همه چیز شخصیتم عوض شد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم اون فردایی کا میخام شروع کنم چرا نمیاد

یکی از دلایلش بنظر من کسی پشتوانه داشته باشیم ی کسی ک بهمون دلگرمی بده خودمون بده تو این راه.ک متاسفانه شوهرم نیست

انشالله  من همش وسط راه جا میزنم.مثلا میگم برم خیاطی ولی وسط راه دلسرد میشم با هرچی

منم همینطورم ولی ایندفعه دیکه تصمیمم رو گرفتم. داریم پیر میشیم دیگه مجبوریم دست به کار شیم

خرمالو خشکه هانیانگم

من یهو ۳۶۰ درجه چرخیدم اوایل عذاب وجدان داشتم ولی الان از این تغییر خیلی خوشحالم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بله شده من بد حجاب بودم زیاد معتقد نبودم با شنیدن صوتهایی کلا زندگیم عوض شد الان طلبه حوزه علمیه هستم و زیر سایه این ایمان آرامش دارم در برابر مشکلاتم 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
چشد ک عوض شد شکست خوردین؟کلا سبک زندگیتونم تغییر کرد؟

چند سال قبلش شکست خورده بودم. راهمو گم کرده بودم. نمیدونسم کیم یا اعتقاداتم چیه یا خودم شخصیتم چجوریه. کل سبک زندگیم و شخصیت و عقایدم عوض شد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چند سال قبلش شکست خورده بودم. راهمو گم کرده بودم. نمیدونسم کیم یا اعتقاداتم چیه یا خودم شخصیتم چجوری ...

رهنماییم کن منم عین تو شدم چهارساله خودمو گم کردم راهم زندگیمو.از وقتی ازدواج کردم غم شد ب زندگی گردنم.الان ذکر و فکرم فقط خونواده شوهرم

حتی تا جایی ک فقط غصه می خورم دیگه ملی ظرف شستن ندارم.درگیرهای ذهنی و...

عذاب وجدان برای چی؟ 

از یه آدم مذهبی تبدیل شدم به یه بی اعتقاد

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه