2777
2789
عنوان

موهام😭😞 کمک

479 بازدید | 40 پست

سلام دوستان.لطفا کمکم کنین.من بعد از حموم چه یه ساعت بعدش چه یه روز بعدش که موهامو شونه میکنم موهام به شدت میریزن،موهام بهم گره میخورن و باز نمیشن.به نظرتون اسپری گره باز کن فیروز استفاده کنم؟ عوارض نداره؟ 

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نه خوبه عوارض نداره

خودت استفاده کردی عزیزم؟

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نزن برو عطاری گل شیراز بخر همون نرم کننده ب طبیعیه کف سرت باید چرب باشه درسته؟

کف سرم چرب میشه ولی موهام خشکه

موهاتو بعد از حموم که خشک کردی بباف خیلی کمتر میریزه  و مثلا اگر هفته ای سه روز میری حموم یک هفته یک بار از شامپو ی سولفات دار استفاده کن بقیه شو شامپوی بدون سولفات 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
رزماری خیلی خوبه

روغن رزماری؟ بعد حموم بزنم؟

موهاتو بعد از حموم که خشک کردی بباف خیلی کمتر میریزه  و مثلا اگر هفته ای سه روز میری حموم ...

عزیزم فقط موقع شونه کردن چون بهم گره میخورندبیشراز حد  میریزه تو حالت عادی ریزش ندارم

اره دخترم استفاده میکنه من روغن نارگیل میزنم من اگه اسپری ضدگره بزنم سرم شوره میزنه امادخترم نه

تو جنس مو تاثیر نداره؟ یا باعث ریزشش بشه؟

روغن رزماری؟ بعد حموم بزنم؟

روغنم میخای استفاده کنی حواست باشه مرغوب و اصل باشه من روغن نارگیل زدم همه موهام موخوره زد اصل نبود مجبور شدم بچینم همه رو

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
کف سرم چرب میشه ولی موهام خشکه

ریزش موهات از چربی کف سرت هم میشه باید چربی کف سر رو کنترل کرد،بعد آبکشی از حمام موهاتو با جوشانده آویشن بشور اگه ریزش نداد بزار تا حمام بعدی بمونه اگر هم ریزش داد بیست دقیقه بمونه بعد بشور چربی سرتو کنترل می‌کنه خیلی خوبه،حنا و سدر هم بزار هم ریزشت متوقف میشه هم چربی سرت خوب میشه

روغنم میخای استفاده کنی حواست باشه مرغوب و اصل باشه من روغن نارگیل زدم همه موهام موخوره زد اصل نبود ...

آخه از کجا بدونیم اصله یا نه؟