2777
2789

سلام خانما

طبق تایپک قبلی ام از بیشتر راهنمایی هایی که کردین به خواهرم گفتم 

بعضیاش رو مثل گوشت شتر نتونست بخوره ولی نذر اسم محمد و دعا و رژیم غذایی گرم رو استفاده کرده بود

آزمایش جوش شیرین رو انجام داده

جوش شیرین کف کرده تو گوگل گفته پسره میخواست بدونه کسی تجربه داره یا نه؟  

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کف میکرد هر دو هم پسر شدن 

انشالله همیشه سالم و سلامت باشن❤

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   
تو دنیایی که هوش مصنوعی داره جای انسانها رو میگیره  شما هنوز دنبال تعیین جنسیت باجوش شیرین هست ...

کمتر از ۴ ماهشه

چطوری با هوش مصنوعی تعیین جنسیت کنه

تو دنیایی که هوش مصنوعی داره جای انسانها رو میگیره  شما هنوز دنبال تعیین جنسیت باجوش شیرین هست ...

اصلا کاری به تعیین جنسیت ندارم تعجبم که هنوز چنین افرادی وجود دارن که جنسیت براشون مهمه عجببببب 

کاش نسلشون منقرض بشه هرچی خدا بده شکر

خدایا شکرت
همش الکیه عزیزم 

راهی برای تعیین جنسیت قبل ۴ ماه هست؟

😂😂

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بله عزیزم تجربه کردیم با کف پسر بوده

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
راهی برای تعیین جنسیت قبل ۴ ماه هست؟

روش های سنتی بیشتر اوقات جواب نمیده

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
انشالله همیشه سالم و سلامت باشن❤

مرسی عزیزم انشاالله سالم بده دنیا بیاد یه جدولی هم بود اون موقعه من واسه جنسیت استفاده کردم درست بود تو گوگل هست ولی اسمش یادم نیس طبق سن مادرو آخرین پریود فک کنم می‌گفت 

اصلا کاری به تعیین جنسیت ندارم تعجبم که هنوز چنین افرادی وجود دارن که جنسیت براشون مهمه عجببببب  ...

عزیزم شما که از زندگی بقیه خبر ندارین 

سرکوفت های خواهر شوهر و مادرشوهرش رو اون می خوره نه بقیه 

انگ دخترزایی به پیشونی خواهر من خورده 

شما حتما هنوز به اونحا از تحقیر نرسیدی و امیدوارم نرسی گلم