2777
2789
عنوان

تب بعد از عصب کشی دندان کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 26 پست
شهرری بردم انجام داد  شما ساکن تهران هستید؟

واقعا شهرری داره خیلی نزدیک ما هست ولی من‌ یجا بیشتر پیدا نکردم اونم‌ تو خیابون‌۲۴متری بود‌گفت‌‌بای‌‌د بچه همکاری کنه اگرنه باید بیهوش بشه ک‌بچه‌من اصلا همکاری نمیکنه اینجا هم ک بردیم‌ باباش نشست اینم رو پاهاش نشست ودست‌وپاهاش رو گرفت وسرشم هم دستیار دندون پزشک گرفت دکتر سریع انجام دادم ،دکتر خودشم شهرری؟

عزیزم اگه از طرف بهداشت اقدام میکردی زیر ۵۰۰تومن میشد بهداشت نامه بده خیلی کمتر میشد 

واقعا مطمئنی ؟من‌الان ۱۲تا دندونا بچم خراب بالای ۵۰تومن میشه دوتا درست کرد ویکی کشید ۷/۵شد دیگ بقیش رو فعلا دست نگهداشتیم،بچمم درد میگیره دندونش یوقتای،جای مخصوص میفرستن؟اخه پسرم هیچ جا بند‌نمیشه اونا هم انجام نمیدن فقط از بچگی این دکتر از پسش برآمده به زور انجام داده جا های دیگ به زور انجام نمیدن سریع میگن ببر بیهوشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شهرری داره خیلی نزدیک ما هست ولی من‌ یجا بیشتر پیدا نکردم اونم‌ تو خیابون‌۲۴متری بود‌گفت‌‌بای‌ ...

عزیزم دکتر خودش زهرا عبدالعظیمی هست تو نسیم شهر بهارستان بزن گوگل میاره 

ولی گفتم ما ساکن شهرری هستیم معرفی کرد دوست شو بردم بچمو 

ولی کار دکتر خودش خیلی بهتره 

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
عزیزم دکتر خودش زهرا عبدالعظیمی هست تو نسیم شهر بهارستان بزن گوگل میاره  ولی گفتم ما ساکن شهرر ...

بچتون قشنگ همکاری میکنه؟اخه بچه من انقد جیغ وداد میکنه نمیزاره آمپول بی حسی دکتر بزنه

بچتون قشنگ همکاری میکنه؟اخه بچه من انقد جیغ وداد میکنه نمیزاره آمپول بی حسی دکتر بزنه

حدودا همکاری میکنه

دکترش خوب باشه خیلی شرطه 

واقعا مطمئنی ؟من‌الان ۱۲تا دندونا بچم خراب بالای ۵۰تومن میشه دوتا درست کرد ویکی کشید ۷/۵شد دیگ بقیش ...

بله بچه خواهرم ۷سالشه برد بهداشت نامه گرفت اونا خودشون گفتن ببر فلان جا که مال خود بهداشته اونجا دندونی  که به عصب رسیده بود ۱۸۰گرفتن درست کردن البته ی دندونش خراب  بود حالا شما هم ی سر به بهداشت بزن ضرر نمیکنی که 

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
واقعا مطمئنی ؟من‌الان ۱۲تا دندونا بچم خراب بالای ۵۰تومن میشه دوتا درست کرد ویکی کشید ۷/۵شد دیگ بقیش ...

بله جای که مال خود بهداشت هست میفرستن بلاخره اون دندان پزشک مخصوص کودک دیگه بهتر قلق بچه ها رو میدونه

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

من خودم دخترمو بردم دندانپزشکی اطفال برای عصب کشی بدون بیهوشی براش انجام دادن و بعدشم خداروشکر خیلی مشکلی نداشت یه مقدار فقط درد داشت که اونم خیلی زود خوب شد من راضی بودم دکترشم هلن جوانمرد بود

من خودم دخترمو بردم دندانپزشکی اطفال برای عصب کشی بدون بیهوشی براش انجام دادن و بعدشم خداروشکر خیلی ...

شنیدم خیلی خوبه 

امسال بردی دخترتون و؟

هزینه اش چ قد شد؟

عزیزم پسر منم اون هفته انجام داد بهش میترانیدازول داد ‌اموکسی سیلین برای دردم پروفن ک اینا رو بخوره ...

دکترا دیدن بزرگترا درد و تحمل میکنن از بس گرونه اخرم میکشن کارو کاسبی ندارن حالا تمام زورشونو رو بچه گذاشتن که ادم مجبوره انجام بده اونم واسه دندون شیری که امروز فردا میوفته