2777
2789
عنوان

تب بعد از عصب کشی دندان کودک

1286 بازدید | 26 پست

سلام آبجی ها کمکم کنید 

پسرم ۴ سال و نیمشه دیشب دندان شیری و عصب کشی کرد دکتر براش 

الان هم درد هم تب داره چیکار کنم؟

۲ تا از دندون هاشو پیش ی دکتر دگ عصب کشی کرده بود اینجوری نبود 

تروخدا میدونید کمکم کنید

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دندون بچه رو عصب کشی میکنن؟؟؟؟؟؟ اونم دندون شیری !!!!!

اره عزیزم 

چون بکشه دندوناش نافرم میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اطلاعی ندارم 

دارو بهش نداده؟

شاید سرماخورده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزم پسر منم اون هفته انجام داد بهش میترانیدازول داد ‌اموکسی سیلین برای دردم پروفن ک اینا رو بخوره عفونت نکنه،چقد شد هزینه؟برای من دوتا دوندون عصب کشی کرد و یدونه هم کشید ونگهداذنده گذاشت ۷/۵۰۰گفت ۱۲تا دون خراب داره ک دردم داره بچم ولی هزینش کلی همه دندونا ۵۰،۶۰تومن میشع واقعا موندم دیگ 

عزیزم پسر منم اون هفته انجام داد بهش میترانیدازول داد ‌اموکسی سیلین برای دردم پروفن ک اینا رو بخوره ...

پارسال هزینه ۱/۲۰۰/۰۰۰ بود عصب کشی و روکش

الان هزینش شد ۲/۱۵۰/۰۰۰

عزیزم پسر منم اون هفته انجام داد بهش میترانیدازول داد ‌اموکسی سیلین برای دردم پروفن ک اینا رو بخوره ...

هیچ موقع تب نمیکرد پسرم

میترسم خطرناک باشه

هیچ موقع تب نمیکرد پسرم میترسم خطرناک باشه

نه خب نگران نباش بستگی به اون عصب دندون داره شاید بقیه دندوناش به این وضعیت نبودن،ولی برای عفونت حتما باید‌اموکسی سیلین ‌میترانیدازول وباهم بخوره من چندتا دکتر بردم همین رو گفتم شما هم همین رو بهتون داده؟

بیهوش نکردن  هزینه اش ۲/۱۵۰/۰۰۰ شد عصب کشی و روکش

عزیزم اگه از طرف بهداشت اقدام میکردی زیر ۵۰۰تومن میشد بهداشت نامه بده خیلی کمتر میشد 

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم