یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
عزیزم پسر منم اون هفته انجام داد بهش میترانیدازول داد اموکسی سیلین برای دردم پروفن ک اینا رو بخوره عفونت نکنه،چقد شد هزینه؟برای من دوتا دوندون عصب کشی کرد و یدونه هم کشید ونگهداذنده گذاشت ۷/۵۰۰گفت ۱۲تا دون خراب داره ک دردم داره بچم ولی هزینش کلی همه دندونا ۵۰،۶۰تومن میشع واقعا موندم دیگ
نه خب نگران نباش بستگی به اون عصب دندون داره شاید بقیه دندوناش به این وضعیت نبودن،ولی برای عفونت حتما بایداموکسی سیلین میترانیدازول وباهم بخوره من چندتا دکتر بردم همین رو گفتم شما هم همین رو بهتون داده؟