2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دکترتون کی بودن و راضی بودین از کارشون؟

من لیفت سینه و مامو لیپو شکم پهلو پشت رو انجام دادم 

اصلا اینجور عمل ها رو تو فصل گرم انجام ندین پشیمون میشین 

چون گن واااقعا اذیت داره 

و اگر نحمل ماساژ بعد از عمل ندارین هم سمت پیکرتراشی نرید چون تمام خونابه ها می مونه و واقعا اذیت میشین 

من قاسمی نژاد رفتم 

برخوردش تا روز عمل داخل اتاق عمل عالیه بعد روزای ویزیت خیلی خشن ویزیت می کنن و تند تند حرف میزنن اصلا متوجه حرفاشون نمیشید البته پرستارها داخل کلینیک عااالی هستن دلسوز و صبور 

کارشون عالیه اما اینو بدونید که بستن گن اونم ۲ ماه زجر اوره اگر خواستین انجام بدین پاییز انتخاب کنید که تا عید هم دیگه ورم نداشته باشین

من لیفت سینه و مامو لیپو شکم پهلو پشت رو انجام دادم  اصلا اینجور عمل ها رو تو فصل گرم انج ...

عزیزم من سه روز پیش انجام دادم

بین ترحمی و قاسمی نزاد مونده بودم که انتخابم دست اخر شد دکتر ترحمی

فردا مشیدن درن دارم

ماساژ نمیدونم کی باید انجام بشه

میشه برای خرید گن و ماساژ راهنماییم کنین

عزیزم من سه روز پیش انجام دادم بین ترحمی و قاسمی نزاد مونده بودم که انتخابم دست اخر شد دکتر ترحمی ...

گن همون بیمارستان تو اتاق عمل خودشون بسته بودن برند voe 

منافذتون بسته شده

درن برای لیپو؟؟ 

لیپو درن نداره 

و چه عجیب که گن تو اناق عمل براتون نبستن 

اصلا امکان نداره 

چون بعد از لیپو حتما گن می بندن 

گن همون بیمارستان تو اتاق عمل خودشون بسته بودن برند voe  منافذتون بسته شده درن برای لیپو؟؟&nb ...

عزیزم من لیپو پشت و ابدو داشتم شکم بند زدن توو اتاق عمل ولی گویا از هفته سوم باید گن بگیرم

نمیدونم چه مارکی چه مدلی و این حرفا🙌🏻🥹