2777
2789
عنوان

خواستگار

187 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

من یک دوستی دارم فووووق العاده دختر خوبی

خیلی نجیب

با خانواده، خانواده اشون عالی و اصیلن

زیبا و تو دل برو

پولدار

از اونا که از هر انگشتش یک هنر میریزه اصلا من کیک پختن رو از ایشون یاد گرفتم. خیاطی بلده دستپختش عالیه گلدوزی بلده بافتنی بلده اصلا آدم میمونه این چطور همه چیز رو یاد گرفته.

خیلی مودب

خوش صدا و سر زبون دار

مستقل و تحصیل کرده

خانواده اش سفره دارن

ویژگی های مثبتش خیلیه ولی...

۲۵ سالشه ولی یک دونه خواستگار هم نداره! 

خیلی تو فکرشم واقعا حیفه دختر به اون خوبی حتی یک خواستگار هم نداره.

من چیکار کنم که خواستگار پیدا کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها که خیلی اپشن دارن و خوبن هرکسی نمیاد خواستگاریشون اینو تجربه ثابت کرده چون کمتر کسی پیدا میش ...

خیلی گناه داره

توی جمعمون که ازدواج کردیم ایشون مجرده، بچه ها دستش میندازن اینم هیچی نمیگه از روی ادبش! کسی نمیگه با این همه آپشن شاید دلش خواسته مجرد بمونه اصلا ولی همه دستش میندازن خیلی بده!

خیلی گناه داره توی جمعمون که ازدواج کردیم ایشون مجرده، بچه ها دستش میندازن اینم هیچی نمیگه از روی ا ...

ببخشید بلانسبت شما از بیشعوری و حسادتشونه چون اونا احتمالا تنها دارایی و دستاوردشون ازدواجه اما این دوست شما پر از محاسن و خوبیه و اینکه سنی هم نداره مطمئنا در اینده ازدواج خیلی خوبی خواهد داشت

خیلی وقتا چون طرف زیادی خوبه خواهان نداره

الان دیگه هرکی سطح بالاست تقریبا ازدواج نمیکنه چون عاقلانه نیست

یه عده ی محدودی میمونن که اونا هم شرایطشونو داریم میبینیم تو سایت نمونه هاشو

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
ببخشید بلانسبت شما از بیشعوری و حسادتشونه چون اونا احتمالا تنها دارایی و دستاوردشون ازدواجه اما این ...

مثلا بهم‌میگفت مامانم و خاله هام همسن من بودن کلی خواستگار داشتن ولی من هیچی 

ببین با خنده تعریف میکنه ها ولی من فکر میکنم خیلی ناراحت شده از این موضوع بین ما 

خیلی وقتها حتی شرکت نمیکنه توی جمع هامون دیگه