2777
2789

من و دوستی که از دبیرستان باهم بودیم تا الان که ۵ساله میگذره بعضی وقتا با هم قرار میذاشتیم میرفتیم بیرون و سینما و ... اما اکثر مواقع من پیشنهاد میدادم اونم میومد ولی چند وقته که سرد شده خودشو میگیره اخرین باری که رفتیم بیرون پارسال بود که خودش پیام داد بیا از این به بعد باهم چت کنیم قرارای بیشتر بذاریم(رفتیم بیرون کلا در حال گفتن دوستای قدیمش بود که پیداشون کرده و باهم رفت و آمد دارن)
 همیشه من اول پیام تبریک عید و تولد و روز دختر براش میفرستادم اونم فقط روز تولدم رو تبریک میگفت و تمام 
چند روز پیش تولدش بود بهش پیام دادم گفت مرسی و دلم برات تنگ شده همین پیام کوتاه فقط.اما امروز که تولدم بود هیچ خبری نشد ازش. نگید فراموش کرده چون تولد من و خواهرش یکی هست و همیشه تبریک میگفته 
 منم خیلی دلگیر شدم از سادگی خودم که چقدر تو درسا و موقع کنکور کمکش میکردم برنامه ریزی بهش یاد دادم و تشویقش کردم که به هدفش برسه اما یهویی انقدر عوض شده
با اینکه خیلی دوستش دارم اما از این به بعد میخوام تغییر کنم و هیچ وقت پیگیرش نشم 
خیلی خستم از این روزگار چون با همه صاف و ساده و دلسوز بودم اما هیچ وقت  دوست با معرفت برام پیدا نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم يه دوست اينطوري داشتم ،گذاشتمش كنار  البته اوايلش سخت بود ولي الان ديگه اصلا بهش فكر نميكنم

موافقم سخته چون ادم توقع نداره

والا این اکیپ دوستا که باهم میرن تفریح و بیرون رو میبینم حسرت میخورم

یکی از سخت ترین چیزا اینه گرمی کسی رو دیده باشی حالا سردیشو ببینی .

اوایلش سخته ولی توام سعی با کسی دوباره صمیمی بشی فک نکنه دیگه کسی رو نداری 

ولی در کل الان با تمام وجود درکت میکنم چه سخته

حالا ي تولد تبريك نگفته 

اين همه دوستي رو بي ارزش نكن

همه دوستيها هميشه ب همون صميمت نمي مونه ب مرور راه و مسير ادما متقاوت ميشه اما قرار نيست احترام ادما از بين بره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

سنت کمه عزیزم

ولی سعی کن زود قضاوت نکنی

شاید دوستت مشکلی داره که روش نمیشه بهت بگه

البته این یک حدس

میگم زود قضاوت نکن و به خودت نگیر

منم وقتی مشکلی برام پیش میاد تو خودم میرم کم حرف میشم و میخوام تنها باشم ولی نزدیکانم شاید از این رفتارم برداشت دیگه ای کنن

مستقیم اون چه تو دلت بگو اینطوری بهتره

سلام عزیزم ، شاید این چند وقت تو شرایط خاصیه که نمیتونه برای تو بگه. هر وقت بهت پیام داد بهش بگو که ناراحتی و همیشه تماس و پیام های اول از تو بوده و دوست داری این ارتباط دوطرفه باشه بهش بگو‌‌ اگر دوست داره رفاقتتون ادامه پیدا کنه باید تو‌رو درک کنه و... حرفهات رو‌بزن حرفهای اون رو هم بشنو بعد تصمیم بگیر دوستیت رو تموم کنی یانه