2777
2789
بله

ازبقیه ی اتاق اطلاعی ندارم ولی اگه منظورت ازقناسی اون قسمت استفاده نشده ی گوشه ی دیواره میتونی بگی چسبیده به دیوار،قاب دیوارکوب بزنن بعددرشروع شه الان خونمون نیستم وگرنه عکس میدادم،دورکمداتاقم که ممبرانه یه قابه دیوارکوبه بعددرکمدهست،اگه درش ریلیه که خنوزکارت راحت تره اگه نباشه بایدیه راه حل دیگه بگیری مثلاآیینه ی میکاپ بزنی رودیواربغلی بعدهمون لامپای ائینه رو رواین دیوارم امتدادبدی یااصلابیان برات دیوارکاذب بزنن این بخشو،یاهمون لامپای ادیسونی رووصل کن این قسمت ازبالای کمدگل روان ول بده لابه لای لامپا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازبقیه ی اتاق اطلاعی ندارم ولی اگه منظورت ازقناسی اون قسمت استفاده نشده ی گوشه ی دیواره میتونی بگی چ ...

عریزم ممنون بابت نظرت، اگه برام عکس بفرستی بهتر متوجه منظورت میشم

خدا جونم خودت مواظب نی نی جونم باش 🌺لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🌺

ببین به نظرم این دیواره که پریز داره روآیینه کارکن یاآیینه های آماده که مدل نردبانیه بخرفقط آیینه تراش خورده نزن لطفا،بعدبین کمدوآیینه این فضای خالیه رولامپ ادیسونی بزن یه گلدون شیشه ای بخرگل روونه هست که برگاش سبزه بزارتوش بابست وگیره بالای بالای کمدت نصب کن اصلامیتونی دوسه تاگلدون مینیمال بخری ترکیب گیاه و نورخیلی خوشگل میشه

قربونت،رفتم خونم حتمامیفرستم عزیزم ولی اون راهکاره زیباتره

عریزم بازم ازت ممنونم، اونجایی که پریز هست ۲۰ سانت پایین ترش،پایین یا تاج تختم میشه، با اینحال راه دومت جواب میده؟

آهان،من فکرکردم این اتاق قراره اتاق لباس باشه واس همین اصراربرآیینه بودآره همونجاکه خودت میگی شیک تر ...

رنگ در کمد سفید، تختم طلایی

اونجاروگل و نورکارکن حالاهرجوری که خودت میپسندی رمانتیک ترم میشه بالای تختتون،دیواربالای تختتم رنگ سرمه ای تیره کن من اتاقم همین رنگه تختمم بین طلایی و شامپاینیه درسرویس مسترمونم سفیده ترکیب خیلی خفنی شده ولی بگم تختم کلاسیک نیست ینی منبت و این چیزانیست اگه باشه خیلی به این سبکی که من میگم نمیادمن لوازمم نئوکلاسیکه واین رنگ خیلی باش خوب نشسته

اونجاروگل و نورکارکن حالاهرجوری که خودت میپسندی رمانتیک ترم میشه بالای تختتون،دیواربالای تختتم رنگ س ...

این مدل تختمه، ۷ سال پیش عروسی کردم

https://www.google.com/search?q=تخت چوبی طلایی&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sxsrf=APwXEdc2LBwtsc4GD-OWCpQsrIBkXvLI8g:1684188558683&ei=jq1iZNKkKb_m7_UPrKCzwA0&oq=تخت چوبی طلایی&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBggAEBYQHjIFCCEQoAEyBQghEKABMgUIIRCgAToKCAAQRxDWBBCwAzoECCMQJzoFCAAQgAQ6CAgAEBYQHhAPSgQIQRgAUIUHWJUdYL0maAFwAXgAgAGHA4gBwBySAQUyLTYuNpgBAKABAcgBCMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp#imgrc=S4ARB3drXK9wQM