2777
2789
عنوان

ازتون کمک میخوام ،لطفا نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست
خب میخواستم بدونم بده یا خوبه 

خب اگه خودت مشکلی نداری که عیب نداره  ولی من خیلی دلم میشکنه اگه این کارو کنه بهتره شما باهاش بری یا مادرشوهرتون بیاد خونه ای شما

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس زنش چی🤨

زنش به جای خود مادر به جای خود.شاید مادره تنهاست به جز شوهر اسی کسیو نداره خب گناه داره .گاهی بهش سر بزنه اسی هم بره همراهش یا اسی هم استفاده کنه بره به خانواده خودش سر بزنه

بهتر از اینه که مادرشوهر رو از تنهایی بیارن پیش عروس زندگی کنه😅

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
زنش به جای خود مادر به جای خود.شاید مادره تنهاست به جز شوهر اسی کسیو نداره خب گناه داره .گاهی بهش سر ...

خب اسی میگه هرشب میره اینجوری سردی میافته بین زن شوهر

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

سه چهار روز شما هم با بچه باهاشون برو ، احتمال داره که مادر شوهرتون بگه دیگه نمیخوام بیایید چون تحمل شلوغی بچه رو ندارن ، اگرم که گفت فقط پسرم بیاد بگو نمیشه منم زنشم نمیتونم هرشب تنها بمونم که ، اگرم هیچکدوم افاقه نکرد به باقی خواهر برادرا بگید که باید نوبتی کنن اینجوری نمیشه داره ضربه میزنه به زندگیتون

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

عزیزم شما هر جور شده با همسرتون برید مطمین باشید خود مادر همسرتون میگه نیایید دیگه یه هفته ده روز برو با همسرت

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!