2777
2789

پاچه گرفتن مدام گریه کردن زود رنج شدن وهزاران علائم این مدلی اگ بتونی بری دکتر خیلی خوبه من از همون زمان چون به فکر خودم نشدم عصبی شدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خستگی ، بی‌حوصلگی ، بدعنقی،عصبی شدن،زیاد شدن یا کم شدن اشتها، بیخوابی شبانه یا پرخوابی و مدام خواب آلودگی و...

البتههه ممکنه اینا نشونه های کمبود ویتامینم باشه.

قرص های خفیف میدن واسه افسردگی معمولی ک حتی بری دکتر عمومی هم میتونه واست بنویسه

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

من هنوزم میاد سراغم میجنگم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من حس خفکی میکردم تو خونه همش خودبخود چشام پر اشک میشد میزدم زیر گریه , راه حلشم این بود که هر شب شوهرم میبرد با ماشین دور میزدیم روزا هم میرفتم خونه مامانم تنها نباشم

نمیدونم واسه منم افسردگی بود یا نه ،ولی اوایل ک زایمان کرده بودم واسه همههههه چی گریه میکردم ،ی چیزایی ک الان خندم میگیره،بی حوصله و خسته هم بودم ،شوهرم و خانواده هامون خیلی خودم رو داشتن زود خودمو جمع و جور کردم فقط دو سه هفته اینجوری بودم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
پاچه گرفتن مدام گریه کردن زود رنج شدن وهزاران علائم این مدلی اگ بتونی بری دکتر خیلی خوبه من از همون ...

من فک میکنم قراره بمیرم همش خواب مرده ها رو میبینم انگار باهاشون زندگی میکنم

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
نمیدونم واسه منم افسردگی بود یا نه ،ولی اوایل ک زایمان کرده بودم واسه همههههه چی گریه میکردم ،ی چیزا ...

ضعف جسمی دارم استخونام درد میکنه کف پام داغه فک میکنم قراره بمیرم همش خواب مرده هامونو میبینم 

اصلا ی حالی دارم خستم 

مثلا تموم خانوادم و جلو چشام میکشتن هم واسم مهم نبود،کاملااآا خنثی نسبت به همه چیز همسرم جدی تهدیدم ...

من ک هر آن استرس ی اتفاق دارم

ضعف جسمی دارم استخونام درد میکنه کف پام داغه فک میکنم قراره بمیرم همش خواب مرده هامونو میبینم  ...

چند وقته زایمان کردی؟اگه تازه است و از ترس زردی چیزای سرد خوردی ،حتما گرمی زیاد بخور بهتر میشی ،اگرم ده روز از زایمان میگذره دیگه شروع کن قرص آهن و مولتی ویتامین و کلسیم بخور ،این حال روحی بیشترش واسه ضعف جسمیه ،میفهممت این ک میگی خواب مرده و اینا میبینی منم همینجوری بودم حس میکردم قراره بمیرم ،به تغذیه ات خیلی برس ،از بقیه هم بخواه درکت کنن و هوات رو داشته باشن من اینجوری خوب شدم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞