2777
2789
عنوان

همچین مردی رو قبول میکنید؟ با این خصوصیات؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 69 پست
همین که به رفتارت آگاهی و میدونم بعضی موقع‌ها زیاده‌روی می‌کنی، بیشتر مسیر برای اصلاح رو طی کردی 👌

بقیه مسیرو چجوری طی کنم

من میخوام یه انسان ایده آل باشم از هر لحاظ خودمو دوست داشته باشم ولی نمیتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمنم که عقدیم یه روز درمیون با دوستش شبا بیرونه حدود ۲ساعتی... منم خیلی عذاب میکشم ولی ببین نارا ...

شما حق دارید

شاید منم گاهی حق داشته باشم ناراحت شم ولی اینکه مدام سر این قضیه خودخوری کنم و فکرای بد کنم طبیعی نیست اصلا

همسر من دقیقا همینطوره 

یا مهرطلب هستین یا پارانویید 

خر دوش هم برمیگیرده به عزت نفس و خودت را دوست نداشتن.

تمریناتش را زیر نظر روانپزشک باید انجام بدین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

همسر من دقیقا همینطوره  یا مهرطلب هستین یا پارانویید  خر دوش هم برمیگیرده به عزت نفس و خ ...

مثلا یه بار رفتیم بولینگ

با دوستاش و همسر دوستش

اونجا کنار دوست مجردش وایستاده بود این اذیتم کرد

به همسر دوستش گفت فلان توپ رو بردار خوبه من قیافه گرفتم و ناراحت شدم گفتم کاش از این راهنمایی ها به مام بکنی

بعدا گفت تو بار ها بازی کرد اون اولش بود

یا مثلا با دوستش بگو بخند میکرد من عصبی میشدم

انتظار داشتم بچسبه به من

حتی گفتن این چیزام مسخرس ولی رفتارم اینه متاسفانه

من هر جوری باشه میخوام خودمو درمان کنم

الان نمیتونم برم پیش روانشناس کتابی میدونید؟ یه پادکست هایی یا هر چی که کمکم کنه

لطفا اگه میدونید بگید

همسرم به خواهرزادش که پدرش کنارش نیس توجه میکنه من داغ میشم هی میگم اونو بوس میکنی منو نه اونو بغل میکنی منو نه

یا با دوستاش گاهی شبا میره بیرون من تا اون برگرده خونه فقط خودخوری میکنم

شما که عاقلید بگید رفتارام اشتباهه و همسرم مشکلی نداره من خودمو درست میکنم

داغونم

مثلا یه بار رفتیم بولینگ با دوستاش و همسر دوستش اونجا کنار دوست مجردش وایستاده بود این اذیتم کرد ...

من خودم مهرطلب بودم .

زمانی که عزت نفسم بالا رفت،  ارامش به خودم و اطرافم اومد . 

مقدماتش اینه که خودت را دویت داشته باشی...

تاپیک " من خودم را دوست دارم" را خوندین ؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مثلا یه بار رفتیم بولینگ با دوستاش و همسر دوستش اونجا کنار دوست مجردش وایستاده بود این اذیتم کرد ...

وای زندگیتو سیاه میکنی چند صبا دیگه از چشمش میفتی عزیزم تو زمان دختری محبتی و توجه بهت میشده یانه

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
من خودم مهرطلب بودم . زمانی که عزت نفسم بالا رفت،  ارامش به خودم و اطرافم اومد .  مقدمات ...

اینجا نمیتونم بگم شرایط پیش روانشناس رفتن ندارم توروخدا یه خوبی در حق من بکن خودمو بدبخت نکنم

وای زندگیتو سیاه میکنی چند صبا دیگه از چشمش میفتی عزیزم تو زمان دختری محبتی و توجه بهت میشده یانه

میدونم خیلی اشتباهه رفتارام

رابطم با پدرم خوب نبود محبت و قربون صدقه ندیدم ازش

تو رفتاراش خوب بود ولی لفظی اصلا