2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته💔

189 بازدید | 14 پست

اونقدر که حرف شنیدم خسته شدم همش خانواده م بهم میگن هیچی نشدی دانشگاه نرفتی هیچی بلد نیستی بابا خب اوکی من که دارم تلاش خودمو میکنم ولی یه روز نیست که مامانم متلک نندازه بقیه رو تو سرم نزنه ای کاش بمیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربی ، من در واقع درسو ول کرد بودم کلا هدفم کنکور نبود چند وقته  شروع کردم ولی بجای اینکه تشوی ...

منم رشتم تجربی بود و خیلی سخته بنظرم هنوز من دانش اموز مدرسه ی نمونه بودم ها   بنظرم اگه علاقه نداری نخون 

برو دانشگاه علوم تربیتی چیزی بخون اخرشم ازمون استخدامی و تمام

وقتتو تلف نکن اگ نمیتونی بخونی 

منم رشتم تجربی بود و خیلی سخته بنظرم هنوز من دانش اموز مدرسه ی نمونه بودم ها     بنظرم اگه ...

چرا میتونم من روزی دوازده ساعت درس میخونم از صبح تا ساعت ۱۰ شب میرم کتابخونه 

کیفیت مطالعه مهمه ن کمیت

مشکل من کنکور و درس نیست مشکل من اینه که وقتی خسته ساعت ۱۰ شب از کتابخونه برمیگردم حرفای مامانم شروع میشه حرفای مادر جونم شروع میشه چرا یکی بجای این توهین و تحقیر بهم روحیه نمیده

مشکل من کنکور و درس نیست مشکل من اینه که وقتی خسته ساعت ۱۰ شب از کتابخونه برمیگردم حرفای مامانم شروع ...

اصلا ذهنت رو درگیر نکن و همین روند رو ادامه بده انشاالله که به هدفت می‌رسی با کمک خدا♥️

وقتی نتیجتو ببینن حرفشونو پس میگرن 

مطمئنم با تلاش موفق میشی❤️❤️